«Μαχαιροβγάλτης» από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου

0
275

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” και ώρα 21:30 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Μαχαιροβγάλτης», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, παρουσία του σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη αλλά και των πρωταγωνιστών της ταινίας, της Αιγιώτισσας Μαρίας Καλλιμάνη και του Βαγγέλη Μουρίκη.

Οι συντελεστές της ταινίας, καλεσμένοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου, θα βρίσκονται τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 21.30, στην προβολή της ταινίας “Μαχαιροβγάλτης”, στο δημοτικό κινηματογράφο “Απόλλωνα” για να συζητήσουν μετά το πέρας της προβολής, με το κοινό για την ταινία αλλά και τον κινηματογράφο γενικότερα!

Σύνοψη ταινίας: Ο Νίκος περνάει τεμπέλικα τις μέρες του στην επαρχία χωρίς παρόν και χωρίς μέλλον. Μετά το θάνατο του πατέρα του, ο θείος του τον παροτρύνει να εγκαταλείψει το χωριό και να πάει στην Αθήνα. Του προσφέρει διαμονή, διατροφή και μια εύκολη δουλειά. Ο Νίκος δέχεται για να βρεθεί άξαφνα μπλεγμένος σε μια παράξενη κατ` οίκον εργασία. Απομονωμένος σ` ένα «γκρίζο» προάστιο της πόλης με μόνη παρέα τον θείο και τη θεία του, οι ισορροπίες ανάμεσα στους τρεις αρχίζουν ν` αλλάζουν…  Ελλάδα, 2010

kla-maxerovgaltis

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Μαρία Καλλιμάνη

Διάρκεια: 108 λεπτά

Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν

Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 4 € και 3 € μειωμένο (φοιτητές –  άνεργοι)

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/cinegio

 

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]