Ο υποψήφιος δήμαρχος Τάκη Παπακωνσταντινόπουλος και στελέχη της παράταξης Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.ΤΑ.) μετά τις πρόσφατες επισκέψεις σε κοινότητες της Ανατολικής Αιγιάλειας, περιόδευσαν σε καταστήματα και στέκια νεολαίας της πόλης του Αιγίου και συζήτησαν για τα προβλήματα των επαγγελματιών, της νεολαίας και των άλλων δημοτών που εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης ενημέρωσαν τους δημότες για την φιλολαϊκή πρόταση της κίνησης που αν αναδειχτεί στο τιμόνι του Δήμου θα γυρίσει σελίδα στα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας.

[the_ad id=”46371″]

Τα συμπεράσματα από την άμεση επικοινωνία με τους δημότες που είναι και η πλέον ουσιαστική, είναι ότι δημιουργείται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα που θα φέρει την ανατροπή. Παράλληλα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η κατάρτιση του ψηφοδελτίου με άξιους ενεργούς πολίτες, νέους επιστήμονες, εργάτες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, που έχουν έντιμο και αγωνιστικό παρελθόν.

Στο επόμενο διάστημα η Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας θα δώσει βάρος στην διάδοση και την εκλαΐκευση του προγράμματός της και της συνέχειας της άμεσης επικοινωνίας με τους δημότες της περιφέρειας και των αστικών κέντρων, των υπηρεσιών και των κοινωνικών δομών.

 

[the_ad id=”46704″]