Η Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) συγχαίρει τις μαθήτριες του Δήμου Αιγιάλειας για τα βραβεία που κατέκτησαν στον 7ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης “Γρηγόρης Πεντζίκης”.

Στο επίπεδο Γυμνασίου-Πεζογράφημα η Κατερίνα Νικολοπούλου (1ο Γυμνάσιο Αιγίου) πήρε το 1ο βραβείο για το πεζογράφημα “Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια”.
Στο επίπεδο Λυκείου-ποίηση,η Ντορλή Μαρία-Άννα(Γενικό Λύκειο Διακοπτού) πήρε τον 2ο ειδικό έπαινο διάκρισης για το ποίημα “περίεργες μέρες” και στο επίπεδο Γυμνασίου-ποίηση η Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα(1ο Γυμνάσιο Αιγίου) τον 2ο ειδικό έπαινο διάκρισης για το πεζογράφημα “Ιδανικός ο κόσμος μας”.

Οι διακρίσεις αυτές σε διαγωνισμό Πανελλήνιας εμβέλειας τιμούν ιδιαίτερα τον Δήμο μας και δείχνουν τις μεγάλες δυνατότητες των μαθητών αλλά και την υψηλή κατάρτιση των καθηγητών τους και την διάθεση τους για μετάδοση της γνώσης σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της δημόσιας εκπαίδευσης ,που αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολιες εξαιτίας της ανεπάρκειας του εκπαιδευτικού μας συστήματος .

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]