Ο  επικεφαλής της Μαχητικής ΠΡΟοδευτικής Συνεργασίας Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.) και υποψήφιος δήμαρχοςΤάκης Παπακωνσταντινόπουλος  συνοδευόμενος απο  υποψήφιους της Κίνησης  περιόδευσαν την Κυριακή και μίλησαν σε συγκεντρωμένους  κατοίκους στην κοινότητα Αιγών ,στην  Αιγείρα ,στην τοπική κοινότητα Συλιβαινιώτικων ,στην Ακράτα και το Ά νω Διακοπτό.

Η παρουσία των δημοτών  και το ενδιαφέρον τους  για να ακούσουν και να συζητήσουν πάνω στις αρχές και το πρόγραμμα της παράταξης ,δημιουργεί βάσιμη αισιοδοξία ότι η κίνηση Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α  μέρα με τη μέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανατολική Αιγιάλεια,όπως αυτό του ΧΥΤΑ  Αιγείρας ,αλλά και της οδοποιϊας ,της διάβρωσης των ακτών,της βαριάς τοπικής φορορολογίας, το πανάκριβο τιμολόγιο νερού,η απουσία έργων υποδομής ,κυριάρχησαν στις συζητήσεις .Ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι υποσχέθηκαν ότι παράταξη Μ.ΠΡΟ. Σ.Τ.Α  θα δώσει προτεραιότητα στα προβλήματα  που σχετίζονται με την καθημερινότητα του δημότη,την υγεία ,την προστασία του περιβάλλοντος ,την ανάπτυξη και την  στήριξη των οικονομικά αδυνάτων

 

[the_ad id=”46704″]