Η Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. με υποψήφιο Δήμαρχο το γιατρό Νευρολόγο Παπακωνσταντινόπουλο Τάκη, μετά από την απόλυτα πετυχημένη παρουσία την Κυριακή 24 Μάρτη στο καφενείο του Ριζομύλου, συνέχισε τη Δευτέρα 25 Μάρτη με 2 ακόμα περιοδείες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας αντιπροσωπεία της παράταξης πήγε στο καφενείο Παπαηλιόπουλου στη Ροδοδάφνη όπου και είχε συνάντηση και συζήτηση με κατοίκους της κοινότητας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας άλλη αντιπροσωπεία της παράταξης πάντα παρόντος και του υποψηφίου Δημάρχου Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου βρέθηκε σε 2 καφενεία στο κέντρο του Διακοπτού, όπου και εκεί συζητήθηκαν με κατοίκους της περιοχής ζητήματα που αφορούν το Δήμο Αιγιάλειας και ειδικότερα την κοινότητα Διακοπτού.

[the_ad id=”46371″]

Η Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. δημοσιοποιεί επίσης σήμερα, άλλα 10 ονόματα συμπολιτών μας, που θα είναι υποψήφιοι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Αιγιάλειας. Πρόκειται για τους παρακάτω:

Γιούπης Δημήτρης  Αγρότης                   Ερινεός

Γρίβα Ευανθία  πρώην υπάλληλος Υπουργείου Υγείας

Κουβαράς Γιώργος Μαθηματικός         Διακοπτό

Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνος  Αγρότης

Μερτή Γεωργία Αυτοαπασχολούμενη  Συμπολιτεία

Μιχαλόπουλος Βασίλης  Αγρότης           Συμπολιτεία

Μπαλής Σαράντης  Εκπαιδευτικός

Παράνομου Χριστίνα  Γιατρός Ακτινολόγος  Ακράτα

Στεργιοπούλου Αθηνά  Καθηγήτρια Αγγλικών

Χρυσανθόπουλος Γιάννης  Συντ/χος ΟΤΕ-παλιός πρωταθλητής στίβου                                                                                                                                                                 .                                                                                 Διακοπτό

Για την παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος

Παναγιώτης Παπακωνσταντινόπουλος

 

[the_ad id=”46704″]