Την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 συνεδρίασε σε ευρεία ανοικτή σύσκεψη στα γραφεία της, παρουσία του υποψήφιου Δημάρχου Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου, το συντονιστικό της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ και ενέκρινε το πρόγραμμα της παράταξης με βάση το οποίο διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του Δήμου Αιγιαλείας.

Διεκδικούμε την ψήφο αυτών που ανησυχούν. Αυτών που τους προσβάλει η σημερινή κατάσταση στο Δήμο μας. Αυτών που έχουν περιπέσει, ή βρίσκονται στα όρια, σε κατάσταση ένδειας. Αυτών που ασφυκτιούν μέσα σ’ αυτό το γενικό περιβάλλον μιζέριας. Αυτών που αισθάνονται παραγκωνισμένοι και χωρίς λόγο. Αυτών που απαιτούν λογοδοσία από τους αιρετούς. Για ένα Δήμο αντάξιο των ανθρώπων και της ιστορίας του

Όσοι βολεύονται από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας, όσοι δεν ασφυκτιούν σ’ αυτό το περιβάλλον παρακμής και εγκατάλειψης ας μη μας ψηφίσουν. Έχουν επιλογές άλλες. Τους υπαίτιους για την κατάντια του δήμου μας. Είναι και πάλι, όλοι τους, υποψήφιοι. 

[the_ad id=”46371″]

Το πρόγραμμά μας έχει δοθεί ήδη στη δημοσιότητα και στην κρίση των συνδημοτών μας. Μόνο αυτοί που κοπιάζουν κι αγωνιούν για το τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει αξιοβίωτη η ζωή στο Δήμο μας είναι άξιοι και να συνεγείρουν τους συνδημότες τους δίνοντας νόημα στην έννοια του πολίτη. Του ενεργού.

Το μόνο κριτήριο για την όσο το δυνατό ασφαλή επιλογή του ποιον θα ψηφίσουμε είναι τα προγράμματα και η φερεγγυότητα των προσώπων που τα εκπονούν και θα τα υλοποιήσουν. Αυτοί που λένε πως «τα προγράμματα δεν παίζουν ρόλο» εμπαίζουν τους δημότες. Πίσω από τη φράση αυτή κρύβουν τη γυμνότητά τους, την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για την πόλη. Την ανικανότητά τους να δημιουργήσουν. Κρύβουν τον κύριο στόχο τους: την υφαρπαγή των ψήφων.

Μόνο αυτοί που θα ονειρευτούν, μόνο όσοι τολμούν, μόνο αυτοί που διεκδικούν, μόνο αυτοί που θα αγωνιστούν θα κερδίσουν. 

 

[the_ad id=”46704″]