«Ραντεβού» τον Απρίλιο δίνει το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Αιγίου μετά από μια επιτυχή κολυμβητική περίοδο που λήγει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Με αφορμή τη λήξη της κολυμβητικής περιόδου που τη φετινή χρονιά διεξήχθη με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω των μέτρων κατά του covid, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος επισημαίνει:

«Δεδομένης της νέας πραγματικότητας που είχαμε να αντιμετωπίσουμε  προσπαθήσαμε και επιτύχαμε να σταθούμε αντάξιοι των προκλήσεων, εφαρμόζοντας καινοτομίες για την καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, έχοντας ως γνώμονα πάντα την τήρηση των κανόνων της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ασφάλεια όλων. Παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας απέναντι στους Αιγιαλείς για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών σε όλους τους αθλητικούς χώρους του δήμου μας.

Στο σημείο αυτό αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η ένταξη της ενεργειακής αναβάθμισης του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου Αιγίου στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» έχει αρχίσει ήδη  να παίρνει «σάρκα και οστά» με την παραλαβή της ηλεκτροκίνητης «κουβέρτας», η οποία τοποθετήθηκε στον χώρο της πισίνας, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν για περαιτέρω λειτουργία του ΑΚΑ μετά τα μέσα του Οκτώβρη.

Η Ενεργειακή αναβάθμιση του ανοικτού δημοτικού κολυμβητηρίου Αιγίου ανέρχεται σε Συνολική Δημόσια Δαπάνη 453.096,00. Η μείωση στο κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναμένεται να ξεπερνάει το 40%.