Λάμπης Παπαδόπουλος-Πάνω απ όλα η μικρομεσαία επιχείρηση!!

0
403

Σοβαρά θέματα για την επιχειρηματικότητα  τόσο στην Ήλιδα όσο και στην Πάτρα!!  Δεν τον προλαβαίνουμε τον τέως πρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπη Παπαδόπουλο και  αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, καθώς τα τελευταία χρόνια   οι άνθρωποι  αυτού του είδους  τείνουν να εκλείψουν.

Αριθμεί χρόνια επαγγελματικής πορείας στο χώρο του εμπορίου, άξιος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, κτηματίας  και με πολλές άλλες ασχολίες.

Δε του φτάνουν οι ώρες της ημέρας και όμως τα  θέματα του εμπορίου  είναι πρωτίστης σημασίας γι αυτόν. Ενημερώνεται κάνει τις προτάσεις του στα αρμόδια όργανα και έχει ως  μόνο στόχο την βελτίωση της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Χαίρει τον σεβασμό και την εκτίμηση των μελών της ΕΣΕΕ  Και αυτό φαίνεται  όχι μόνο από τις προσκλήσεις που δέχεται αλλά και από το γεγονός του ότι πήρε  70% στις εκλογέςτων εμπόρων της Αιγιάλειας,αποδεικνύοντας έτσι την εμπιστοσύνη που έχουν οι έμποροι στο προσωπο του!!

Προσκεκλημένος του ΔΣ  του  Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας  βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ!! Στο οποίο παραβρέθηκε και συμμετείχε το Προεδρείο της ΕΣΕΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Καρανίκα. Παρών ήταν και ο α. Γ. Γραμματέας της ΕΣΕΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Βαγενάς.

Όπως είπε στο Aigialeiapress και στην Ιωάννα Δημουλά ο Τέως Πρόεδρος ήταν ένα σοβαρό ΔΣ  με πολλές παρεμβάσεις και αξιόλογες τοποθετήσεις.Ο ίδιος μάλιστα πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στα γενικότερα προβλήματα των Εμπόρων αλλά και της Αιγιάλειας!!Αξίζει να σημειωθεί πως παρέστη μετά από πρόσκληση του Προέδρου Ήλιδας κου Νίκο Σαψάλη!!

Σήμερα το πρωί βρέθηκε στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα στην ετήσια έκθεση Ελληνικού Εμπορίου και της δυναμικής απασχόλησης.

[the_ad id=”46274″]

Μια συνδιοργάνωση της ΕΣΕΕ, του ΙΝΕΜΥ και του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας. Από τα κυριότερα θέματα η εμπορική επιχειρηματικότητα. Ενώ δόθηκαν στην δημοσιότητα στοιχεία από την έκθεση του  Ελληνικού Εμπορίου για του 2018.

Τέθηκαν μάλιστα θέματα από πανεπιστημιακούς καθηγητές για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία σε περιόδους κρίσης!

Ιδιαίτερη ενδιαφέρουσα ημερίδα που όσοι παρίσταντο εκεί προβληματίστηκαν, ενημερώθηκαν και έφτιαξαν πλάνα για την επιχειρηματικότητα στην περιοχή τους!!

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]