Λάμπης Παπαδόπουλος- Όλοι οι πολίτες του Δήμου στο πλευρό της ΚΟΙΝΣΕΠ Π.Α.Ρ.Ε.Α

0
446

Σαν  τέως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και ενεργός πολίτης που αφουγκράζομαι  την καθημερινότητα των συμπολιτών μου, βρέθηκα σήμερα το απόγευμα στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο προσκεκλημένος του Προέδρου της ΚΟΙΝΣΕΠ Π.Α.Ρ.Ε.Α  Γιάννη Τρίψα.

Πως  θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στην πρόσκληση του αδελφικού μου φίλου και να μη  δώσω και εγώ με τη σειρά μου, όπως τόσοι και τόσοι συμπολίτες, τα εύσημα, σε αυτή την ομάδα των πέντε ανθρώπων που κατάφεραν με σύμπνοια και  ομόνοια να δημιουργήσουν μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση με δράσεις τοπικού κυρίως ενδιαφέροντος.

Οποιαδήποτε προσπάθεια έχει ως στόχο της μια πόλη καθαρή και δημιουργεί  το αίσθημα της αξιοπρέπειας στον πολίτη, πρέπει να μας βρίσκει όλους μαζί ενωμένους, πέρα από χρώματα και συνδυασμούς, αρωγούς και συμπαραστάτες!  θεωρώ ως επιτακτική ανάγκη να υπάρξει σωστή ενημέρωση στους πολίτες, στα μαγαζιά και σε όλα τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα.

Προτείνω μάλιστα σε κάθε μαγαζί να δημιουργηθεί ένα μικρό πράσινο σημείο! Ως άνθρωπος μάλιστα που γνωρίζω εκ των έσω θα πω «τα μαγαζιά πετούν καθημερινά λεφτά» ας βρεθούν κάποιοι να τα μαζέψουν.

Εγώ θέτω εαυτόν,  βλέποντας πως μια μικρή ομάδα κατάφερε μέσα σε τόσο μικρό διάστημα να είναι όχι μόνο  αναγνωρίσιμη αλλά  και ήδη  να προσφέρει έργο στην πόλη μέσω της ανακύκλωσης, αλλά και όλων των άλλων υπηρεσιών που προσφέρει! Η Π.Α.Ρ.Ε.Α. θέλει και μπορεί να δώσει λύσεις για όλη  την Αιγιάλεια και φυσικά και για τους εμπόρους!!

Με τιμή Λάμπης Παπαδόπουλος

 

[the_ad id=”46704″]