Tο κύριο μέλημα μου ήταν και είναι οι Έμποροι και τα προβλήματά τους!! Ενίσταμαι  εναντίον αυτών που θίγουν τα συμφέροντα τους, τις αξίες και τους κόπους τους!!      Έχω πάψει εδώ και πολύ καιρό να απαντώ σε “ανύπαρκτους συνδικαλιστικά” που θίγονται με τα σχόλια μου!! Τους υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι όσο εκκρεμούν οι οριστικές κρίσεις των Δικαστηρίων για την παράνομη αποπομπή μου από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ του συλλόγου, καθώς και άλλων αντικαταστατικών τους ενεργειών, απαξιώνω  κατηγορηματικά και απερίφραστα να ασχοληθώ μαζί τους!  Συνεπώς θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε όσα επικαλούνται μέχρι να τελεσιδικήσουν όλα τα δικαστήρια στα οποία εμπλέκονται!! Εγώ με Σεμνότητα και Ταπεινότητα συνεχίζω να διεκδικώ για την πόλη μου μέσω του θεσμικού  μου ρόλου, ως επικεφαλής του συνδυασμού της “Εμπορικής Ενότητας”, ως ο πρώτος σε ψήφου στην κάλπη του Εμπορικού και εκλεγμένος Πρόεδρος, ως ο πρώτος σε ψήφους στην κάλπη της Ομοσπονδίας μας, ως μέλος του Δ.Σ της Ο.ΕΕ.Σ.Π και ως εκλέκτορας της ΕΣΕΕ, τα αυτονόητα!!

Συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκα  στην αίθουσα των Κ.Α.Π.Η  των Αγίων Θεοδώρων, στο τακτικό Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας, μαζί με τα αξιόλογα μέλη του Συμβουλίου μας και φυσικά παρουσία του Προέδρου μας Γιώργου Βαγενά, για να  πιέσω και να διεκδικήσω λύσεις  στα  προβλήματα των Εμπόρων συνολικά, αλλά και της Αιγιάλειας σαν ιδιαίτερη πατρίδα μου. Για άλλη μια φορά έκανα πράξη της  εντολής που έλαβα από το 73% των Εμπόρων της πόλης μας. Συνεχίζω με τη σοβαρότητα που αρμόζει στα ακανθώδη θέματα που ταλανίζουν την περιοχή μας και δηλώνω παρών! Είτε με γραβάτα είτε με τα ρούχα της δουλειάς δε διστάζω να τσαλακωθώ, να πέσω στην πρώτη γραμμή και να λαβωθώ!! Αν θα είμαι νικητής ή χαμένος λίγη σημασία έχει καθώς έχω δώσει και θα συνεχίσω να δίνω το 100% του εαυτού μου!! Εκεί θα εστιάσω και σήμερα και όχι στις Κατηγορίες αυτών που με συκοφαντούν!!

Τα Κόκκινα δάνεια, ΔΕΗ, 120 δόσεις, Πατρών- Πύργου-Τσακώνα, Τραίνο, Σκουπίδια, Ανακύκλωση, ΤΕΙ, Γραμμή ferry boat Αίγιο-Άγιο Νικόλαο, είναι αυτά που αφορούν και χρήζουν αντιμετώπισης και άμεσης λύσης για να ανακάμψει η τοπική αγορά και οικονομία, αυτά έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων και θα τεθούν από το Προεδρείο στους αρμόδιους!! Ο κόσμος και οι Έμποροι είναι αυτοί που θα κρίνουν τον καθένα μας γι’ αυτά που έκανε ή γι’ αυτά που δεν έκανε! Εγώ κλείνοντας το μόνο που μπορώ να πω παραφράζοντας το λόγο ”υπέρ αδυνάτου του Λυσία” …δεν απέχω πολύ από το να χρωστώ ευγνωμοσύνη στους κατηγόρους μου, που μου ετοίμασαν όλες αυτές τις ψεύτικες κατηγορίες. Γιατί ενώ πρωτύτερα δεν είχα αφορμή, με βάση την οποία να λογοδοτήσω για τη ζωή μου, τώρα δα εξαιτίας τους να χρειάζεται καθημερινά μέσα από έργα και δράσεις μου να λογοδοτώ για το ποιός πραγματικά είμαι και όλος ο κόσμος μέσα σε δύο χρόνια να μάθει, επί του πρακτέου,  ποιός είναι ο αληθινός Λάμπης Παπαδόπουλος και όχι μέσα από κακεντρεχή, συκοφαντικά και ψευδέστατα δελτία τύπου κάποιων αχυράνθρωπων!! Τους ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Ο τ.Πρόεδρος                                                                                                                                            Λάμπης Παπαδόπουλος

(στη φώτο με τον Πρόεδρο των Αγ.Θεοδώρων Νίκο Θεοδοσάκη, με τον Πρόεδρο της Αμαλιάδας Νίκο Σαψάλη καθώς και με τον π.Υπουργό και νυν βουλευτή Νίκο Ταγαρά όπου είχα και προσωπική κουβέντα για εμπορικά θέματα στο περιθώριο της σύσκεψης)