Στηρίζοντας «Εμπορική Ενότητα» στηρίζετε την μικρομεσαία επιχείρηση!

Στο radioaigialeia.com μίλησε ο επικεφαλής της Εμπορικής ενότητας Λάμπης Παπαδόπουλος ακριβώς δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές του εμπορικού συλλόγου Αιγιαλείας που θα διεξαχθούν στις 31 Ιανουαρίου.

Προσηνής όπου χρειάστηκε αλλά και λάβρος όταν απευθύνεται σε αυτούς που πήγαν πίσω το σύλλογο, μα πάνω απ’ όλα αληθινός, με καθαρό πρόσωπο, κοντά στους εμπόρους  και  την τοπική κοινωνία. Έχει πίσω του δυο γενιές εμπόρων και ένα όνομα γνωστό σε όλους τους Αιγιαλείς. Ξέρει πως αύριο το πρωί θα είναι εδώ παρών, όπως έκανε ο πατέρας και ο παππούς του, έχοντας λειώσει πολλά παντελόνια και μουτζουρωθεί αρκετά για σχεδόν τρείς δεκαετίες, ενώ παράλληλα κάθισε, αρκετά χρόνια στα θρανία, για να μπορεί σήμερα αυτά τα χέρια να τα  δίνει  σε όλες ανεξαιρέτως τις υγιείς ομάδες και να ζητάει τη στήριξή τους για να μπορέσει και πάλι να ανθήσει  το εμπόριο  και η μικρομεσαία επιχείρηση στην πόλη μας!

Ξεκάθαρος όσο ποτέ αναφέρεται μέσω της εκπομπής στην Ιωάννα Δημουλά για το όραμα του που μαζί με ικανούς συνεργάτες θέλει να κάνει επιτέλους πραγματικότητα!

Χαμένα προγράμματα όπως το Open mall  και δύο εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν μαζί με αυτό, δεν πρόκειται  να χαθούν, επί  δικής του προεδρίας !

Λευκές νύχτες, ανεπίτρεπτο και να λέμε πως δεν έγιναν την τελευταία διετία στο Αίγιο, γιατί το νυν προεδρείο δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τα σωματεία της περιοχής!

Αυτόφωρα μεγάλη Παρασκευή, γιατί και πάλι το νύν προεδρείο δε συνεργάστηκε με τα σωματεία της περιοχής ..πρέπει να γραφτούν με μαύρα γράμματα για την ιστορία του εμπορικού συλλόγου των δύο τελευταίων χρόνων!

Ανέλυσε το πρόγραμμα του, αναφέρθηκε στα αξιόλογα στελέχη του συνδυασμού και κάλεσε τους Αιγιαλείς ψηφοφόρους όσο απογοητευμένοι και να είναι να έρθουν να ψηφίσουν αν θέλουν να αλλάξει η  απαξιωμένη εικόνα της αγοράς!

Οι αληθινοί έμποροι είναι αυτοί που πρέπει να  πάρουν τα ηνία στα χέρια τους και μαζί με την  «εμπορική ενότητα» να προσπαθήσουν για το εμπόριο, την επιχειρηματικότητας, τις οικογένειές τους  και το μέλλον των παιδιών τους!

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο radioaigialeia o Επικεφαλής της «Εμπορικής Ενότητας» Λάμπης Παπαδόπουλος στην Ιωάννα Δημουλά!