Λάμπης Παπαδόπουλος- Ερώτηση προς τους Επικεφαλής για αγροτική οδοποιία!!

0
373

Αγαπητοί κ.κ Επικεφαλής των παρατάξεων, έως τέως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας,   ενεργός πολίτης και γαιοκτήμονας, θέλω να θέσω το εξής ερώτημα!!

Ο παραποτάμιος δρόμος παράλληλα του Μεγανίτη από την ΕΒΟ ως τη γέφυρα του Ζάββατου (Κοινότητα Κρήνης), το φετινό χειμώνα με τις πολλές βροχές, κόπηκε σε πολλά σημεία (από το ύψος του Χατζή και πάνω).

Έχουν γίνει κάποιες επισκευές αλλά είναι πολύ πρόχειρες όπως και τα έργα των τελευταίων χρόνων!! Επειδή ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί πολλούς συνδημότες μας , τους κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων, Κρήνη, Αράχωβα, Γκραίκα, αλλά και πάρα  πολλούς αγρότες των γύρω περιοχών, Θέλω να τονίσω σε όλους εσάς που κατεβαίνετε στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές,διεκδικώντας την ψήφο μας, πως δεν είμαστε πολίτες Β’ κατηγορίας!!

Διεκδικούμε τα αυτονόητα και έχουμε την απαίτηση από εσάς να προχωρήσετε στην υλοποίηση τους, όπως  είναι η επισκευή της αγροτικής αλλά και δημοτικής οδοποιίας (που είναι χάλια) και μετά να προχωρήσετε στα μεγαλεπήβολα, ουτοπικά σας σχέδια για επανασχεδιασμό της Αιγιάλειας!

Εμείς ζητάμε επί ίσοις όροις το  δικαίωμα πρόσβασης στην εργασία και στην οικογένεια μας πρωτίστως με ασφάλεια  !! Πρώτο μέλημα λοιπόν, για όλους εσάς θα πρέπει να είναι η ποιότητα της καθημερινότητας του πολίτη.

Δεν νοείται έν έτη 2019  να παρακαλούμε για αγροτική οδοποιία και ειδικά σε ένα Δήμο ο οποίος στηρίζεται σχεδόν κατά αποκλειστικότητα στην αγροτική οικονομία.

lampis-dromos-potamiΣτα   προγράμματα των συνδυασμών σας, που έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως έχετε δουλέψει, στη θεωρία, το όλο θέμα των παρεμβάσεων στην αγροτική οδοποιία, ο πολίτης θέλει  να το κάνετε και πράξη!!

Θα  σας παρακαλούσα εκπροσωπώντας όλους όσους περνάνε καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο για να πάνε στις εργασίες τους, να μας δώσετε  μια ολοκληρωμένη απάντηση, με χρονοδιάγραμμα όχι μόνο γιατί  κινδυνεύουν οι περιουσίες μας αλλά και οι ίδιες οι ζωές μας!! Ευχαριστώ πολύ!!(το παραπάνω παράδειγμα δρόμου είναι ένα από τα πολλά κακώς κείμενα που υπάρχουν στο Δήμο μας)

Με τιμή: Λάμπης   Παπαδόπουλος