Λάμπης Παπαδόπουλος: Από τις εκλογές της ΕΣΕΕ νικητής να είναι το εμπόριο και η επιχειρηματικότητα!!

0
427

Επειδή τα πάντα είναι (τέχνη) είναι σπουδαίο όταν ακούς ομιλίες, τέτοιας δυναμικής  που σε μερικά λεπτά  εστιάζουν στα  προβλήματα, παράλληλα όμως προβάλλουν και τις λύσεις για τον κλάδο τους, επιβάλλεται  να  τις καταγράψεις.

Προχθές  το βράδυ ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος,   στο συμβούλιο της ΕΣΕΕ λίγο πριν τις εκλογές, φανερά λυπημένος που δεν ήταν γραμμένο και το δικό του όνομα  στο ψηφοδέλτιο, αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου του παράλληλα όμως έδωσε ιδέες για να δοθούν  ερεθίσματα παρά τις όποιες δυσκολίες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά θα το ήθελε πολύ αλλά λόγοι ανωτέρας βίας τον ανάγκασαν να μην είναι μέσα στους υποψήφιους (αφήνοντας ανοικτά τα σενάρια ότι κάποιοι εκβίασαν καταστάσεις, όπως μάλιστα   είναι γνωστό υπάρχει  εκκρεμής  δικαστική διαμάχη με το σημερινό προεδρείο του εμπορικού συλλόγου) στηρίζοντας πάντα όμως τον Επικεφαλής Γιώργο Βαγενά.

[the_ad id=”46371″]

Με έναν μεστό λόγο μόλις τριών λεπτών κατάφερε να εστιάσει στα προβλήματα των εμπόρων και στην τραγική κατάσταση που βιώνουν μην μπορώντας να πληρώσουν τα χρέη τους, σε σημείο μάλιστα πολλοί από αυτούς να μην έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τα χαρτιά τους για να συνταξιοδοτηθούν. Σε άλλο σημείο εστίασε σε αυτούς που παρότι έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν στις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις δεν αντέχουν άλλο μένοντας χωρίς όραμα και τέλος στις προτάσεις που δεν είναι άλλες από τα ερεθίσματα που θα πρέπει να δοθούν στους εμπόρους με ειδικά σεμινάρια εμπορίου, τα ανοικτά  κέντρα εμπορίου που θα πρέπει να δημιουργηθούν σε κάθε πόλη κλπ. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους εμπόρους που παρά το προσωπικό κόστος κατάφεραν να αποπληρώσουν όλες τους τις υποχρεώσεις τους. Γι αυτούς πρότεινε να υπάρξει κάποιο είδος επιβράβευσης. Τέλος αναφέρθηκε στις εκλογές πως θα έπρεπε να μην έχουν (χρώμα) ζητώντας από τους  25 που θα εκλεγούν να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στην βάση της πυραμίδας που δεν είναι άλλη από τους μικρομεσαίους  επιχειρηματίες. Συνεχάρη  όλους τους επικεφαλής, ευχόμενος η επόμενη μέρα να τους βρει όλους ενωμένους με μόνο νικητή το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα!!

[the_ad id=”46274″]

Η ανακοίνωση του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπη Παπαδόπουλου

Το παρών έδωσα στην εκλογική Γ.Σ της ΕΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/11/2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ήταν μεγάλη η τιμή που μπόρεσα να δώσω το στίγμα των Εμπόρων της πόλης που εκπροσωπώ μπροστά στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Κορκίδη αλλά και στους αυριανούς υποψήφιους Προέδρους της ΕΣΕΕ. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το σώμα των Εμπόρων συναδέλφων (εκλεκτόρων) από όλη την Ελλάδα που με άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή ….!!! Την Κυριακή 25/11/2018 πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία στα γραφεία της ΕΣΕΕ . Εύχομαι η επόμενη μέρα να βρει την Συνομοσπονδία μας, Ενωμένη, Δυνατή και με Διεκδικητική φωνή προς όφελος των Εμπόρων και των προβλημάτων μας !!! Λάμπης Π.Παπαδόπουλος τ.πρόεδρος Εμπορικού Αιγιαλείας & μέλος Δ.Σ μέλος Δ.Σ Ο.Ε.Σ.Π.& νδ Ελλάδος εκλέκτορας ΕΣΕΕ

Της Ιωάννας Δημουλά

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]