Λ. Παπαδόπουλος: Παραμονή του τμήματος Οπτικής- Οπτομετρίας στην Πόλη τους Αιγίου

0
342

Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε το αυτονόητο τη διατήρηση του τμήματος Τ.Ε.Ι  Οπτομετρίας στην πόλη του Αιγίου και την διεκδίκηση και άλλων  σχολών!!

Το βράδυ της Πέμπτης 11/04/2019  βρέθηκα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου ως ενεργός πολίτης, τέως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας αλλά και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ν.Δ Ελλάδας, στηρίζοντας την παραμονή του τμήματος Οπτομετρίας στην πόλη του Αιγίου.

Όλοι οι έμποροι οι επιχειρηματίες  και οι απλοί πολίτες είμαστε ενωμένοι  σε κάθε μορφή κινητοποίησης και έντονης διαμαρτυρίας για τη διατήρηση ή δυνατόν την αύξηση των τμημάτων.

Δεν μπορώ βέβαια να μην εκφράσω τη θλίψη μου μπαίνοντας στο πολιτιστικό και περιμένοντας να είναι κατάμεστο από κόσμο και προβληματισμένους πολίτες, με την ροή των εξελίξεων, συνάντησα ελάχιστους.

Σε αντίθεση με εμένα που άφησα τα πάντα  και μετά από δέκα ώρες στο μαγαζί και στα κτήματα, πήγα με την φόρμα για να μη χάσω χρόνο και δεν δώσω το δικό μου παρών  σε ένα τόσο σοβαρό θέμα για  την πόλη του Αιγίου!!.

Οχι μόνο δεν πέρασα απαρατήρητος ως θα έπρεπε (καθώς το θέμα δεν ήταν  το τι φορούσα εγώ)αλλά δέχτηκα και αρνητική κριτική από κάποιους παρευρισκόμενους.  Ξέρετε πολύ καλά πως ότι έχω διεκδικήσει το έχω φέρει εις πέρας με επιτυχία.

[the_ad id=”46371″]

Όπου κλίθηκα για να διεκδικήσω συλλογικά, διεκδίκησα πέρα από προσωπικό κόστος, εμπάθειες και μικροκομματισμούς.

Συντάσσομαι  στο πλευρό της αντιπροσωπίας που θα συναντήσει τον Υπουργό Παιδείας  κό  Γαβρόγλου και θα  ζητήσει, βάσει συγκεκριμένων επιχειρημάτων, την επανεξετάση του Σχεδίου Συγχώνευσης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και του Πανεπιστημίου Πατρών με  άμεση διεκδίκηση την παραμονή και συνέχιση λειτουργίας του Τ.Ε.Ι  Οπτομετρίας στην Πόλη του Αιγίου!!Όλα τα άλλα είναι ιστορία!!

Με τιμή  Λάμπης Παπαδόπουλος

[the_ad id=”46704″]