Φωνή  απόγνωσης από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπη Παπαδόπουλο στο σημερινό συλλαλητήριο, Τετάρτη 6 Απριλίου.

Έχοντας εξουσιοδότηση από την πλειοψηφία των εμπόρων της περιοχής μας, αναφέρθηκε σε καταστάσεις δραματικές που βιώνουν οι έμποροι και οι οικογένειές τους ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς τη δημοτική αρχή,  που συντελεί με τον τρόπο της, όπως δήλωσε, στην απαξίωση της Αιγιάλειας.

“Μετά τη σταφίδα, την ΕΒΟ , το νοσοκομείο, τις σχολές των ΑΤΕΙ , έχουμε μια πλατεία, όπου φυτεύουν μαρούλια, ένα έργο σε εξέλιξη στη Ζωοδόχου Πηγής, που έχει αποκόψει το μισό Αίγιο και αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται να τρυπήσουν  την Μητροπόλεως”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Λάμπη Παπαδόπουλου, όπου έστειλε σαφές μήνυμα προς τη Δημοτική Αρχή:

“Μην ακουμπήσετε την Μητροπόλεως γιατί ότι πιάνετε το καταστρέφετε, τουλάχιστον μέχρι ολοκληρωθούν τα υφιστάμενα έργα”.

Αυτό ήταν το μήνυμα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας που με λακωνικό αλλά σαφές ύφος, επεσήμανε πως αυτό θα είναι και το τέλος των εμπόρων της πόλης μας. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επερχόμενες εκλογές και  στις κάλπες, λέγοντας, ας προσέξουν να μη φάνε όλοι μαύρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του Εμπορικού, εκφράζοντας τα αιτήματα του κλάδου του, δε μασάει τα λόγια του και βάλλει κατά πάντως υπεύθυνου που φέρνει επιπλέον εμπόδια στο ήδη πολύπαθο λιανεμπόριο.

Της Ιωάννα Δημουλά