Η ανακύκλωση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, απο τα μαγαζιά μας!!Ήδη μεταφέραμε το τρίτο φορτίο με ανακυκλώσιμα υλικά και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο!!

Εγώ ως τ. Πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας βρίσκομαι στο πλευρό της Κοιν.Σ.Ε.Π.Π.Α.Ρ.Ε.Α.και στο δύσκολο έργο της ανακύκλωσης!!Παρότι ενημερώθηκα πως κάποια πράσινα σημεία σταμάτησαν να λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού, εθελοντών και κλοπών που σημειώθηκαν στους αυτοσχέδιους κάδους, εγώ και οι συνεργάτες μου δεν πτοούμαστε!!

Σε αντίθεση με άλλους δε μείναμε στα λόγια και στις #προσβολές θεσμικών οργάνων !!! Αποφασίσαμε και το έχουμε κάνει πράξη!!

Με αγώνα, πολύ χρόνο  προσωπική δουλειά, εθελοντισμό και βάζοντας πάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον και την υγεία των συμπολιτών μας μειώνουμε τον όγκο των απορριμμάτων.

[the_ad id=”46274″]

Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε υποδείξεις, υπενθυμίζουμε όμως, στους φίλους Εμπόρους πως δεν πετάμε σκουπίδια  πετάμε λεφτά!! Αυτό πρέπει να το δει και η νέα Δημοτική Αρχή και από αρχές Σεπτεμβρίου να συνεχίσει το έργο, τόσο της ΠΑΡΕΑΣ όσο και των ανθρώπων που συμβάλουν σε μόνιμη βάση για να πετύχει η ανακύκλωση, η μόνη ουσιαστική λύση με μόνιμα αποτελέσματα! Ωστόσο πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν πως στο εμπορικό κομμάτι, που το γνωρίζω αρκετά καλά, (όντας Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, εκλέκτορας της ΕΣΕΕ και μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και νδ Ελλάδος) πρέπει να δοθούν κίνητρα για τη συμμετοχή τόσο των ιδιωτών όσο και των Εμπόρων στην ανακύκλωση, που πρέπει να λειτουργήσει ανταποδοτικά, με ότι συνεπάγεται αυτό, όπως μείωση στα δημοτικά τέλη, ποδηλατοδρόμους, παιδικές χαρές κλπ.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, με όποιο τρόπο μπορούμε και βάζοντας στην άκρη το όποιο κόστος σε χρόνο και χρήμα, θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα τα ανακυκλώσιμα υλικά που μαζεύουμε από τα μαγαζιά μας, στο κεντρικό σημείο, στην Ελίκη!!

Από εμάς τους επαγγελματίες έγινε η αρχή, περιμένουμε και άλλους να μας ακολουθήσουν!! Είμαστε δραστήριοι και μαχητικοί ενεργοί πολίτες που παίρνουμε τις τύχες στα χέρια μας και αγωνιζόμαστε εθελοντικά και αμισθί προς όφελος της πόλης και των συμπολιτών μας !!

Ενώ τονίζουμε πως θα είμαστε στο πλευρό όλων όσων φροντίζουν με #ανιδιοτέλεια για το καλό της πόλης, είτε είναι Δήμος είτε Φορέας ή Σύλλογος ενώ θα μας βρίσκουν απέναντί τους όσοι αντιτίθενται και με πλάγιους τρόπους προσπαθούν να ρίξουν λάσπη σε πρωτοβουλίες όπως αυτή της ανακύκλωσης !!Μη ξεχνάτε,

ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!!

ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ_ΤΏΡΑ!!!

 

[the_ad id=”46704″]