Κοπή πίτας και γλέντι με πενταμελή παραδοσιακή ορχήστρα από το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου

0
414

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρίσκει σε πλήρη δραστηριότητα το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου με σειρά εκδηλώσεων και δράσεων αλλά και προγραμματισμό για τους επόμενους μήνες.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στις 9.00 το βράδυ, θα γίνει η κοπή πίτας για το νέο έτος, στην αίθουσα «Μαργαρίτα» (Telis Hotel) και θα ακολουθήσει γλέντι με πενταμελή παραδοσιακή ορχήστρα, όπου οι χορευτές-τριες, τα μέλη και φίλοι-ες του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν, να γλεντήσουν και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος. Για προσκλήσεις και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στην αίθουσα του Χορευτικού Εργαστηρίου (Ανδρέου Λόντου 49, 6:30-9:00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 26910-20041) καθώς και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Στο τέλος του μήνα, 25-27 Ιανουαρίου, το Χορευτικό Εργαστήρι θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της «Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας». Την Παρασκευή 25/1 ένα τμήμα του Χ.Ε.Α. θα συμμετάσχει –μαζί με άλλους συλλόγους- στη βραδινή πομπή και θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία Αγίας Λαύρας, ενώ το Σάββατο 26/1 ένα τμήμα ενηλίκων θα παραβρεθεί στη δοξολογία, θα ακολουθήσει την πομπή μεταφοράς της επιτύμβιας στήλης του Α, Λόντου, θα παρουσιάσει ένα σύντομο θεατρικό δρώμενο και θα πάρει μέρος στην παρέλαση.

Παράλληλα, το Δ.Σ. σε συνεργασία με τους καθηγητές φυσικής αγωγής του συλλόγου προγραμματίζουν τις δράσεις των επόμενων μηνών που αφορούν κυρίως σε παραστάσεις και εξέταση προτάσεων για συμμετοχή του Χ.Ε.Α. σε φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, την εκπροσώπηση και συμμετοχή σε σεμινάρια παραδοσιακού χορού και την οργάνωση δράσεων για τα μέλη και τους χορευτές-τριες του Χορευτικού Εργαστηρίου.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]