Οργανωμένη συμμορία «χτύπησε» τα ξημερώματα στη ΔΕΥΑ του Αιγίου. Έξι άτομα μπήκαν στο χώρο και διαλύοντας τα γραφεία σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο ενώ φέρεται ότι απειλήθηκε σοβαρά ακόμα και η ζωή του εργαζομένου που παρακολουθεί τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού.

Στο χώρο τις νυχτερινές ώρες υπάρχει εργαζόμενος (από τον εργολάβο κι όχι από την Επιχείρηση) που παρακολουθεί τη λειτουργία του Βιολογικού μέσωυπολογιστών που με τη βία τον κατέβασαν στο ισόγειο και τον κλείδωσαν στις τουαλέτες. Φαίνεται δε ότι κινδύνευσε σοβαρά η ζωή του γιατί οι ληστές …φοβόντουσαν ότι τους έχει δει.


Η λεία των δραστών φθάνει περίπου τα 10.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην αστυνομία, στελέχη της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης-αποχέτευσης Αιγιαλείας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο εργζόμενος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σήμερα, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα, τον πλησίασαν έξι άγνωστα άτομα και αμέσως μετά τον ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας.


Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα γραφείου, που βρίσκεται στο ισόγειο των εγκαταστάσεων, και πήραν το χρηματοκιβώτιο, ενώ φεύγοντας τον κλείδωσαν στις τουαλέτες του κτιρίου. Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Αιγίου με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίνεται στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

[the_ad id=”46704″]