Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του, στη σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τη δευτέρα το μεσημέρι για την εθελοντική δράση Let ‘s Do It Greece, ” καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα ” που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 29 Απριλίου 2018!
[the_ad id=”46371″]
   Φέτος ο σύλλογός μας, προγραμματίζει ” παράκτιο καθαρισμό του Βιοτόπου Αλυκής “, και απευθύνει, όπως κάθε χρόνο, ανοικτή Πρόσκληση σε φορείς, εθελοντές, συλλόγους, οικολογικές οργανώσεις, προσκόπους, Δήμο, Δημοτική Κοινότητα να συμμετάσχουν, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή και καλύτερα αποτελέσματα.
 Ο Πρόεδρός μας, αναφέρθηκε στη χτεσινή σύσκεψη στη συγκεκριμένη δράση που προγραμματίζουμε για φέτος, και αναφέρθηκε επίσης, στη λυπηρή εικόνα που έχει ο Δήμος Αιγιαλείας σήμερα, με τα σκουπίδια στους δρόμους.
Ευχήθηκε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να έχει εκλείψει τις επόμενες ημέρες, διότι είναι οξύμωρο να μιλάμε για εθελοντικό καθαρισμό, όταν το 2018, δεν έχουμε ακόμα λύσει το θέμα των σκουπιδιών, με ανακύκλωση, διαλογή στην πηγή κομποστοποίηση, ή με άλλους σύγχρονους τρόπους διαχείρισης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία.
     Το  Δ. Σ.
[the_ad id=”46704″]
[the_ad id=”48922″]