Και άλλα βέλη στη φαρέτρα έβαλε ο Λάμπης Παπαδόπουλος!!

0
443

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας συνεχίζει να μας απασχολεί, καθώς όπως δηλώνουν τα σωματεία που έχουν άμεση σχέση με αυτόν αλλά και τα μέλη του Συλλόγου δεν έχουν ενημέρωση για εκδηλώσεις που διοργανώνει, λειτουργώντας λες και ο Σύλλογος είναι μόνο τα  πέντε άτομα του προεδρείου και όχι όλο το Διοικητικό Συμβούλιο!! Και άλλα βέλη στη φαρέτρα έβαλε ο τέως Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος, στοχεύοντας το προεδρείο και εκπροσωπώντας όπως αναφέρει την πλειοψηφία των εμπόρων που τον στήριξαν στις εκλογές!! Δηλώνει άγνοια για την ημερίδα που διοργανώνει αύριο ο Σύλλογος, ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα υπάρξουν στις επιχειρήσεις από αυθαίρετες  ενέργειες  του προεδρείου που γίνονται,όπως δηλώνει,  απλά για να γίνουν!!

Το aigialeiapress  και η Ιωάννα Δημουλά θέλοντας να διασταυρώσουν τα λεγόμενά του, μίλησαν και με άλλα μέλη του Δ.Σ που όπως είπαν χαρακτηριστικά δεν ενημερώθηκαν ούτε αυτά και μάλιστα δήλωσαν  πως δε γίνεται αυτό πρώτη φορά!!

Ας διαβάσουμε το βαρύ κατηγορητήριο του κου Παπαδόπουλου!!

[the_ad id=”46371″]

Στο ίδιο έργο θεατές, μετά την αποτυχία διεξαγωγής της λευκής νύχτας για την οποία δεν είχαν ενημερωθεί οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, το φιάσκο της Μεγάλης Παρασκευής όπου σύρονταν στο κρατητήριο έμποροι και εμπορουπάλληλοι της πόλης μας, την ανικανότητα κατάθεσης φακέλου για το open mall και πολλών άλλων, που θα πλατιάσω  αν τα καταγράψω, σήμερα αυθαιρετούν και πάλι, φοβάμαι, εις βάρος των Εμπόρων !!Το σημερινό Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, πραγματοποιεί χωρίς να έχει ενημερώσει ως όφειλε το Δ.Σ για μια συνάντηση φορέων  για την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο κρούοντας μάλιστα τον κώδωνα του κινδύνου, αναιρώντας ταυτόχρονα σε δυο αράδες,Ελληνική Αστυνομία, ομάδα ΔΙ.ΑΣ, Τελωνείο, ΔΟΥ, ΣΔΟΕ, Επιμελητήριο και Δημοτική Αρχή και κυνηγώντας τον κάθε φτωχό πολίτη, που αντί να  βγαίνει να ζητιανεύει και να απαιτεί πουλάει την πραμάτεια του από το περιβολάκι του, προσπαθώντας να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του!!Αυτού του  ανθρώπου, ζητάει ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, να του πάρουν το εμπόρευμά  και να το καταστρέψουν και ρωτάω, εκεί έγκειται η εγκληματικότητα και το παραεμπόριο;;

Έλεος!! Κανείς δε διαφωνεί να παταχθεί η παραοικονομία στη βάση της, όχι όμως τιμωρώντας φτωχαδάκια και αδύναμους συμπολίτες μας. Στο μικρό διάστημα που διατέλεσα Πρόεδρος, καταφέραμε να πατάξουμε το παραεμπόριο και τα παραβατικά στοιχεία από τη λαϊκή και αν είχε δοθεί χρόνος, όλοι θα είχαν τη θέση που τους αναλογεί!

Αυτό το Προεδρείο γι’ ακόμα μια φορά σκέφτεται το δέντρο και χάνει το δάσος χωρίς να αναλογίζεται τις συνέπειες των πράξεων του! Έρχομαι στη δυσάρεστη θέση, να πω, πως στην προσπάθεια τους να βγούν από την αφάνεια προσπαθούν με σπασμωδικές κινήσεις, να δημιουργήσουν ένα κλίμα εντυπωσιασμού και άκαιρου ενδιαφέροντος!! Το μόνο που δεν σκέφτηκαν ήταν να ενημερώσουν ολόκληρο το Δ.Σ για να ακουστούν όλες οι απόψεις έτσι ώστε να  αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο μιας τέτοιας  βαρύγδουπης πρωτοβουλίας που στο πρόσφατο παρελθόν έφερε το ΣΔΟΕ στην πόλη και δε ξετίναξε  το παραεμπόριο αλλά τα μικρομάγαζα του Αιγίου!

1ον Θεωρώ ανεπίτρεπτο να ενημερώνομαι για κάτι τέτοιο μέσω των Μ.Μ. Ε  όντας μέλος του Δ.Σ, τ. Πρόεδρος Εμπορικού και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας!! Θεωρώ ανήθικο να αναφέρουν ότι ολόκληρο το ΔΣ έχει ενημερωθεί ενώ στην πραγματικότητα, μόνο το “παρεάκι” γνώριζε!!

[the_ad id=”46274″]

2ον Υπόσχομαι πως αν από αυτή την αυθαίρετη πρωτοβουλία, ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, τότε εγώ επιφυλάσσομαι του νόμιμου δικαιώματός μου, εκπροσωπώντας το 73% των Εμπόρων που με έφεραν πρώτο σε  ψήφους στις προηγούμενες εκλογές!!3ον όλοι Θέλουμε να παταχθεί η εγκληματικότητα και φυσικά ζητάμε περισσότερο προσωπικό στα σώματα ασφαλείας για να περιοριστούν τα περιστατικά κλοπών,  βίας κλπ χωρίς ενημέρωση όμως και απαξίωση των μελών του ΔΣ και ιδιαίτερα χωρίς τη συναίνεσή τους δε νομίζω ότι επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί καμία ημερίδα!

Τονίζω πως γι’ αυτό εξελέγονται τα μέλη, για να  εκπροσωπούν τους Εμπόρους και να τους αντιπροσωπεύουν  στις λήψεις των αποφάσεων!!Το συγκεκριμένο Προεδρείο επανειλημμένα, πραγματοποιεί συνεδριάσεις, κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να επιτρέπει μαγνητοφώνηση και ηχογράφηση των πεπραγμένων, οπότε είναι αδύνατη η ενημέρωση των μελών!

Αύριο, ερωτώ, θα είναι όλα ανοικτά προς όλους;Κατά το δοκούν λοιπόν!!

4ον Μη ξεχνάμε ότι κατά αυτού του Προεδρείου εκκρεμούν πολλές δικαστικές αποφάσεις και πρώτου αλλά και δεύτερου βαθμού !!!

Όλοι αυτοί οι προβληματισμοί απορρέουν από την έντιμη, ειλικρινή και αγωνιστική σχέση που έχω με όλους τους φορείς της πόλης, αλλά κυρίως από το αίσθημα ευθύνης που έχω απέναντι στους ,  συνάδελφους Εμπόρους που με τη ψήφο τους με έφεραν σε αυτή τη θέση ευθύνης, να τους εκπροσωπώ και να διεκδικώ, το καλύτερο για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις μας !

Με τιμή.

Λάμπης Παπαδόπουλος τέως Πρόεδρος εμπορικού, μέλος του Δ.Σ ΟΕΕΣΠ, αντιπρ. Της ΕΣΕΕ

[the_ad id=”46274″]