Εξαιρετική η πρωτοβουλία του Φαρμακείου Κουτρούλια  στην πόλη του Αιγίου όπου σε συνεργασία με την εταιρία wellion  πραγματοποίησαν δωρεάν μετρήσεις ενώ παράλληλα  ενημέρωναν τον κόσμο για τη σωστή χρήση των μετρητών σακχάρου. Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να γνωρίζουν για την ποιότητα της υγείας τους, ιδιαίτερα την εποχή της κρίσης που ακόμα και οι απλές εξετάσεις είναι  δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

aigio-diavitis

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2019 από τις 09.00 εως τις 14.00  ήταν η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗ για τους κατοίκους της Πόλης του Αιγίου. Σε συνεργασία με το Φαρμακείο του κ. Χρήστου Κουτρούλια ειδικά διαμορφωμένο όχημα της εταιρίας Wellion, πραγματοποίησε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ & ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ.ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ.!

[the_ad id=”46274″]

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και ο αριθμός ξεπέρασε κατά πολύ τους 250 εξεταζόμενους. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια που έδωσε τη δυνατότητα στους κατοίκους να αντιληφθούν τους κινδύνους που ελλοχεύει για την υγεία τους η ύπαρξη του ΣΑΚΧΑΡΟΥ και της Χοληστερόλης. Μεταφέρουμε εικόνες από την πολύ σπουδαία αυτή εξέταση!!

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]