Ιερά Παράκληση εις την Υπεραγία Θεοτόκο με σκοπό την πνευματική ενίσχυση και ευλογία των μαθητών που μετέχουν στις προαγωγικές και πανελλήνιες εξετάσεις τελέστηκε χθες (Τετάρτη) το βράδυ στον Ιερό Mητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου.

Στην Ακολουθία παρέστησαν εκπαιδευτικοί, γονείς και αρκετοί μαθητές, οι οποίοι έλαβαν τις εγκάρδιες και θερμές ευχές τού Προϊσταμένου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού π. Αθανασίου Λιακόπουλου για φώτιση και επιτυχία.

Στη σύντομη προσλαλιά του ο π. Αθανάσιος, αφού πρώτα μετέφερε την πατρική αγάπη τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, τόνισε ότι στη ζωή σημασία έχει πάντοτε η προσπάθεια και ο αγώνας, διότι μέσα από αυτά αναδεικνύονται οι δυνατότητες του κάθε ανθρώπου. «Θέλω, όμως, να γνωρίζετε πως ο άνθρωπος δεν κρίνεται μόνο από το αποτέλεσμα, αφού το ταξίδι της γνώσης και η προσπάθεια κατάκτησής της αποτελεί κέρδος και επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, συμβουλεύοντας παράλληλα τα παιδιά που εισέρχονται στον ψυχοφθόρο στίβο των εξετάσεων να προσπαθήσουν να μην έχουν άγχος αλλά αληθινή πίστη στον Ένα και Αληθινό Θεό γιατί μόνο με Αυτόν βοηθό μπορούν να βγουν νικητές και να εκπληρώσουν όλους τους στόχους τους.

 

[the_ad id=”46704″]