Η καθηγήτρια μουσικής κα Ζουμπουλιά Σπυροπούλου με σύνθημα: «Την αγάπη μου και την εργασία μου για τον τόπο μας», στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Αιγιαλείας κο Δημήτρη Καλογερόπουλο και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Στη δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες, στις εκλογές του Μαΐου αποφάσισα να συμπορευτώ στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Δημητρίου Καλογερόπουλου για το Δήμο Αιγιαλείας, τον γνωστό Δήμαρχο των έργων και της προσφοράς, τον έμπειρο αυτοδιοικητικό, γνώστη της διοίκησης, ικανό να δημιουργεί για την εύρυθμη λειτουργία της ζωής των συμπολιτών και να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.

Αγαπητοί συμπολίτες, δεν πρέπει να χάσουμε άλλο χρόνο. Ζούμε σ’ έναν τόπο ευλογημένο, ο οποίος δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε. Έχει την ανάγκη μιας Δημοτικής Αρχής που έχει τη γνώση, την εμπειρία, τη διάθεση και την ικανότητα να δουλέψει και να φέρει θετικά αποτελέσματα. Χρειάζεται εκείνες τις επιλογές που με βεβαιότητα θα οδηγήσουν στην παραγωγή του έργου που έχει ανάγκη ο τόπος μας.»

 Με εκτίμηση και υπόσχεση ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου

Ζουμπουλιά Σπυροπούλου.

[the_ad id=”46371″]

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η  Ζουμπουλιά  Σπυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι θυγατέρα του Γεωργίου Σπυρόπουλου και της Πολυξένης Ιωάννου, έχοντας Μικρασιατικές ρίζες.

Είναι Καθηγήτρια Μουσικής και εργάζεται ως μόνιμη Εκπαιδευτικός στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου.

΄           Η  αγάπη της για τη τέχνη και ιδιαίτερα την Μουσική την οδήγησαν σε σπουδές στην Μουσική. Είναι πτυχιούχος Ωδικής, Αρμονίας, Αντίστιξης και Φυγής, πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής και επίσης πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ),  με ειδικότητα « Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό ».

Από  αγάπη  για την εργασία της και τον τόπο μας  και διάθεση  για προσφορά στο κοινό καλό ασχολήθηκε :

  • Με τον Συνδικαλισμό: Αντιπρόεδρος και επί σειρά ετών έως και σήμερα Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Αιγιαλείας και εκπρόσωπος του Συλλόγου σε Συνέδρια του κλάδου στην Αθήνα.
  • Με τον Δήμο μας: Επί σειρά ετών ήταν Γραμματέας και σήμερα Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Αιγιαλείας.
  • Με Συλλόγους γονέων: Ήταν, επί 11 χρόνια, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Αιγίου και Γραμματέας στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αιγιαλείας.
  • Με τον Πολιτισμό: Επί σειρά ετών ήταν ενεργό μέλος της « Χορωδίας Αιγίου 1933». Ενεργό μέλος ( όργανο Σαντούρι ) και Γραμματέας του «Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου», το οποίο έχει σκοπό τη διατήρηση και διάδοση της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής.

[the_ad id=”46274″]

Ομιλεί Αγγλικά και έχει γνώσεις Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Είναι έγγαμος, ο σύζυγός της είναι ο Τάκης Βαγενάς,  ο οποίος είναι γνωστός για την ασχολία του με τον αθλητισμό. Έχουν τρία παιδιά, τα δυο είναι φοιτητές και το τρίτο ετοιμάζεται για Πανελλήνιες εξετάσεις.

Τα ενδιαφέροντά της στρέφονται γύρω από την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό. Πιστεύει ότι η ανάπτυξη και η πρόοδος  ενός τόπου περνάει μέσα από την ανάπτυξη και την καλλιέργεια της Παιδείας και του Πολιτισμού σε όλες τις εκφάνσεις του.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]