Πιστή στην τήρηση των εθίμων και των παραδόσεων, αλλά και με μέριμνα και ειδικό προσανατολισμό στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια», Βασιλική Ψυχράμη, ήταν και φέτος παρούσα, τόσο στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Αιγιάλεια, όσο και στα καθιερωμένα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας.

Η επαφή με τον κόσμο και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις που προάγουν τον Πολιτισμό και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, ήταν ανέκαθεν στις προτεραιότητες της κ. Ψυχράμη, γι’ αυτό και κάθε χρόνο συμμετέχει ενεργά, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των συλλόγων της Αιγιάλειας. Τα οφέλη από την διεξαγωγή τους άλλωστε, είναι πολλαπλά, αφενός αναβαθμίζοντας και ενισχύοντας οικονομικά τους τόπους διεξαγωγής τους και αφετέρου δημιουργώντας δεσμούς κοινής δράσης και συνεργασίας μεταξύ των ανθρώπων τοπικών κοινωνιών. Με αυτά ως δεδομένα, η κ. Ψυχράμη προτίθεται να συνεχίσει να στηρίζει τους εν λόγω θεσμούς που προάγουν τον Πολιτισμό και ενισχύουν ψυχαγωγία και ανθρώπινες σχέσεις.

[the_ad id=”46371″]

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας παρακολούθησε με ενθουσιασμό το Τρελό Ξεφάντωμα – Καρναβάλι Διακοπτού, καθώς και το Καρναβάλι Αιγείρας, ενώ την Καθαρά Δευτέρα 11 του μήνα, παρευρέθηκε με μέλη της παράταξής της, στο Σαλμενίκο στα Κούλουμα που διοργάνωσε ο τοπικός Σύλλογος, καθώς και στην Αλυκή και την Άκολη, μοιραζόμενη όμορφες στιγμές με διοργανωτές και συμμετέχοντες.

«Οι εορτασμοί της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας μας βρίσκουν κάθε χρόνο παρόντες, γιατί οφείλουμε να διαφυλάξουμε τις παραδόσεις, τα ήθη, τα έθιμά μας και να κρατήσουμε ψηλά τον Πολιτισμό μας. Η Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής, της σωματικής και πνευματικής μας κάθαρσης και αποτελεί μία καλή αφορμή για ατομική, προσωπική και κατ’ επέκταση συλλογική και κοινωνική κάθαρση.Την χρειαζόμαστε όλοι, γιατί μόνο με καθαρή σκέψη και πολλή θέληση θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη αυτά που σχεδιάζουμε και ονειρευόμαστε για τον Δήμο μας. Εύχομαι σε όλους τους Αιγιαλείς, καλή Σαρακοστή με υγεία και αγάπη», επισήμανε η υποψήφια Δήμαρχος, Βασιλική Ψυχράμη.

 

[the_ad id=”46704″]