Η Βασιλική Καϊμάκη υποψήφια με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

0
455

Ονομάζομαι Καϊμάκη Βασιλική και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας, της Φιλοσοφικής σχόλης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Kατά την διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων είχα ενεργό δράση στην διεκδίκηση και επίλυση των φοιτητικών ζητημάτων.

Ολοκληρώνοντας  λοιπόν τις βασικές μου σπουδές και επιστρέφοντας  στον τόπο καταγωγής μου το Αίγιο, βίωσα και βιώνω την αγωνία και τον προβληματισμό των συμπολιτών μου και ειδικότερα των νέων,  για  επαγγελματική απασχόληση αλλά και  πνευματική ενασχόληση.

Η διακριτικότητα, η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα και ο δυναμισμός του κ. Καλογερόπουλου με έπεισαν να σταθώ  στο πλευρό του για την δημιουργία και την πρόοδο του τόπου μας. Είμαι συνειδητά διατεθειμένη και γεμάτη θέληση να συμβάλλω ενεργά σ’  αυτό το εγχείρημα.

Με θέληση, επιμονή και προσπάθεια μπορούμε να επιδιώξουμε την ουσιαστική αλλαγή, έτσι ώστε να γεννηθεί ένα εύφορο έδαφος για την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής  με βάση τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό με δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο!

[the_ad id=”46274″]