Η Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.) που συγκροτήθηκε από ενεργούς πολίτες με ιστορία και προσφορά στους  κοινωνικούς αγώνες, στο οικολογικό κίνημα και στην τοπική αυτοδιοίκηση, πήρε μέρος στις εκλογές με φιλολαϊκό αγωνιστικό πρόγραμμα και  στόχο την αλλαγή πορείας στα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας, που είχε οδηγηθεί σε αδιέξοδο εξαιτίας της ασκούμενης πολιτικής από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Στον προεκλογικό αγώνα   συμμετείχαν εκατοντάδες φίλοι της κίνησης και πολλοί νέοι με μοναδικό κίνητρο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος λόγω  της καλλιέργειας της λογικής της χαμένης ψήφου, των υποσχέσεων, των διλημμάτων που έβαζαν οι άλλοι διεκδικητές της δημοτικής αρχής  και των οικονομικών μέσων που διέθεταν  για συνεχή  προβολή  από τα διάφορα  μέσα επικοινωνίας.

[the_ad id=”46371″]

 

Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. είχε σαν κύριο  μέσο επικοινωνίας με τους δημότες την άμεση επαφή μαζί τους και κατάφερε να αποσπάσει ένα σημαντικό ποσοστό, εκλέγοντας τρεις δημοτικούς συμβούλους.

Η Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του απλού δημότη στο δημοτικό συμβούλιο και έξω από αυτό στους κοινωνικούς αγώνες και θα επιδιώξει την ενεργητική συμμετοχή όλων των δημοτών ανεξάρτητα τι ψήφισαν.

Ευχαριστεί όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και  συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο, όλους τους φίλους που ξεπέρασαν τον εαυτό τους στην δύσκολη μάχη και τους δημότες που στήριξαν την προσπάθεια  της κίνησης, με την ψήφο τους και υπόσχεται ότι θα τους δικαιώσει.

 

[the_ad id=”46704″]