Στο τέλος της φτάνει η παρουσία του Στέφανου Κυριακίδη στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Mega παρόλο που υποδύεται έναν από τους πιο βασικούς ρόλους. Πού οφείλεται η αποχώρηση του πρωταγωνιστή στη «Γη της Ελιάς»;

Σύμφωνα μεπληροφορίες του youfly.com, ο γνωστός ηθοποιός ολοκληρώνει το κύκλο και το ρόλο του στη σειρά και κατά συνέπεια δεν θα βρίσκεται στο καστ των ηθοποιών της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

kiriakidisΠώς θα δούμε να εξελίσσεται ο ρόλος του πλέον αγαπημένου ήρωα της σειράς στη συνέχεια; Οι περισσότερες πληροφορίες που φθάνουν στ’ αυτιά μας θέλουν το ζευγάρι Αθηνά και Ιάκωβου να χωρίζει. Κι αυτό γιατί πίσω από τον έρωτα του Ιάκωβου για την Αθηνά κρύβονται πολλά προβλήματα.

Αφενός μεν υπάρχει η δυσκολία της αποδοχής της σχέσης τους από την κοινωνία της Αρεόπολης αφετέρου δε υπάρχει ένα μυστικό που ο Ιάκωβος όταν θα αποκαλύψει στην Αθηνά θα της προκαλέσει ένα μεγάλο σοκ. Ο Ιάκωβος όπως θα δούμε οδηγείται στην απόφαση να εγκαταλείψει την Αθηνά και να επιστρέψει στην Ισπανία και στις επιχειρήσεις του.