Η Ένωση Συνταξιούχων  Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας στο πλαίσιο των μορφωτικών και ψυχαγωγικών εκδρομών διοργανώνει την επόμενη εξόρμησή της.

Πρόκειται για την 3ήμερη εκδρομή με προορισμό την Ζάκυνθο, η οποία προγραμματίζεται για το διάστημα 1 – 3 Ιουνίου 2018 και καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλους, όσοι επιθυμούν, να συμμετάσχουν σ’ αυτήν, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

1Η ΗΜΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Συγκέντρωση των εκδρομέων ώρα 07.30 στην Τρίγωνη Πλατεία (07.40 στα Ψηλαλώνια), τακτοποίηση των αποσκευών και αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 11.00 π. μ. για Ζάκυνθο. Άφιξη στις 12.30 περίπου και πρώτη γνωριμία με την πόλη.  Προσκύνημα στον Άγ.  Διονύσιο και μικρή βόλτα στην πόλη.  Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο Diana, στην πλατεία Αγ. Μάρκου, τακτοποίηση-γεύμα. Μετά το γεύμα και μικρή ξεκούραση αναχώρηση στις 5.30 μ. μ.  για περιήγηση στην πόλη: Αγ. Νικόλαος Μόλου, Πλατεία Αγ. Μάρκου, Παναγία Φανερωμένη, Σπίτι Ξενόπουλου, Πλατεία Σολωμού, Μεταβυζαντινό μουσείο, Μουσείο Σολωμού – Κάλβου, Αγ. Μαρίνα – Μουσείο Χέλμη. Το βράδυ (προαιρετικά) μπορούμε να φάμε σε παραδοσιακή ταβέρνα με ζακυνθινές καντάδες.

2Η ΗΜΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ:  Μετά το πρόγευμα  αναχώρηση για τον γύρο του νησιού: Αγ. Μαύρα-Μαχαιράδο, Λαγοπόδο-Παναγία Ελευθερώτρια, Μονή Αναφωνήτριας, Μονή Αγ. Γεωργίου των Γκρεμνών,  Βολίμες, Αγ. Νικόλαος-Σχοινάρι-Ναυάγιο (προαιρετικά),  Βασιλικός, Γέρακας, Λαγανάς, Λίμνη Κεριού-χωριό-φάρος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο – δείπνο και (προαιρετικά) βραδινή βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

[the_ad id=”46371″]

3Η ΗΜΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό, έχουμε το περιθώριο να κάνουμε ακόμη μια βόλτα στην πόλη, να βγάλουμε φωτογραφίες κι έπειτα να ανέβουμε στο πανέμορφο προάστιο της Μπόχαλης, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης της Ζακύνθου, όπου θα επισκεφτεούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στον λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολομός εμπνεύστηκε τον Ύμνο στην Ελευθερία. Μετά το φαγητό (προαιρετικά) ακολουθεί ένας τελευταίος απογευματινός περίπατος, καφές και  αναχώρηση-επιβίβαση στο πλοίο στις 5.30 μ. μ. για Κυλλήνη. Επιστροφή στο Αίγιο στις 9.00. μ. μ. περίπου.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 130 € σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο, 180 € σε μονόκλινο.

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”46704″]