Η επιχειρηματικότητα μονοπώλησε το ενδιαφέρον χθες το βράδυ σε γνωστό καφέ μπαρ της περιοχής.

Την εκδήλωση πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη, έχοντας ως στόχο να αφουγκραστεί από κοντά τα προβλήματα των επιχειρηματιών και φυσικά να μάθει τα όνειρα και τις σκέψεις  τους για το μέλλον, βάζοντας και αυτή με τη σειρά της το λιθαράκι που χρειάζεται, το έναυσμα για να υλοποιηθούν όλα αυτά που θα κάνουν την Αιγιάλεια όχι απλά καλύτερη αλλά μια πόλη πρότυπο που θα θέλουν όλοι να μιμηθούν.

Ένας μόνο άνθρωπος φυσικά και δεν μπορεί να το φέρει  αυτό εις πέρας και όποιος το ισχυριστεί προφανώς δεν το λέει σοβαρά ,γι’ αυτό το λόγο  έχει  στο πλευρό της γνωστούς  επιχειρηματίες  της περιοχής που έχουν στο ενεργητικό τους χρόνια πορείας στο χώρο των επιχειρήσεων!!

[the_ad id=”46371″]

Ένα τέτοιο άτομο  είναι και η Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη που εδώ και είκοσι χρόνια δραστηριοποιείται στην τοπική αγορά σε μία θέση κλειδί μπορεί να πει κανείς καθώς έχει την ευκαιρία να συναναστρέφεται καθημερινά με πολλούς ανθρώπους!

Ακούει παράπονα, όνειρα, σχέδια για το μέλλον, τα διυλίζει και προσπαθεί να βρει λύσεις. Την ακούς να λέει πως το θέμα της ανεργίας είναι από τα πιο σημαντικά στην περιοχή μας, τα σκουπίδια, οι χώροι στάθμευσης, η ανάπλαση, η αναδιοργάνωση που χρειάζεται το Αίγιο και θέλει ανθρώπους που έχουν εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και κοινωνική ευαισθησία!

Το Σάββατο το βράδυ μίλησε με πολύ κόσμο, κάθισε στο ίδιο τραπέζι και όπως η επικεφαλής του συνδυασμού έτσι και αυτή υποσχέθηκε για την επόμενη μέρα δουλειά και μόνο δουλειά!!

elisave-mpompotsiari

Είναι κάτι που το ξέρει άλλωστε καλά δεν είναι λίγες οι φορές που μαζί με το σύζυγό της σηκώνεται από τις δύο το πρωί για να ξεκινήσει η ημέρα! Πολλές φορές βλέπουμε ανθρώπους που τους βάζουμε την ταμπέλα του επιτυχημένου!

Επιτυχία γι’ αυτήν είναι να είναι καλά οι υπάλληλοί  της, η οικογένεια της και να μπορεί από τη θέση που κατέχει κάθε φορά αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά να φέρει εις πέρας της αποστολή  που της έχει δοθεί! Η επόμενη ημέρα πλησιάζει της ευχόμαστε τα καλύτερα!!

Της Ιωάννας Δημουλά

 

[the_ad id=”46274″]