Μόνο ως θετική μπορούμε να πάρουμε την πρωτοβουλία του Δήμου μετά από προτροπή της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» και της κας. Ψυχράμη, να ασκήσει πιέσεις προς τα αρμόδια όργανα για την ΔΟΥ Αιγίου (Ακράτας, Καλαβρύτων, Κλειτορίας).

Η υποστελέχωση της ΔΟY Αιγίου έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα τα τελευταία χρόνια καθώς όχι μόνο δεν μπορεί να εξυπηρετηθούν οι φορολογούμενοι αλλά και η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού δημιουργεί τεράστιες καθυστερήσεις και ουρές χωρίς να μπορούν να διευθετηθούν εκατοντάδες υποθέσεις!

Επί Προεδρίας μου στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας είχαμε αναδείξει το θέμα με δηλώσεις μας στα Μ.Μ.Ε της περιοχής και είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Αλλά και σήμερα ως επικεφαλής του συνδυασμού «Εμπορική Ενότητα», εκπροσωπώντας μεγάλο αριθμό εμπόρων που προβληματίζονται και αυτοί για την τύχη της υπηρεσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται, τασσόμαστε ανοιχτά στο πλευρό των αρμοδίων φορέων ώστε να βρεθεί λύση.  Είναι ζητούμενο να ενισχυθεί το υπάρχον προσωπικό και να εξαλειφθεί το ενδεχόμενο κλεισίματος κάτι που όχι μόνο θα ταλαιπωρήσει χιλιάδες συμπολίτες μας που θα αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Πάτρα αλλά θα υποβαθμίσει και την ήδη πολύπαθη Αιγιάλεια!

Εμείς ως «Εμπορική Ενότητα» χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία διεκδίκησης, έτσι ώστε να διατηρηθούν αλλά και να ενισχυθούν οι εν γένει υπηρεσίες, αποτρέποντας το ενδεχόμενο κλεισίματος. Σαν επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας δεσμευόμαστε πως θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες, όπως έχουμε επανειλημμένα δηλώσει  στις συναντήσεις με όλους τους  φορείς  της πόλης μας, σε θέματα που αφορούν την περιοχή μας και απαιτούν κοινή σύμπλευση απ’ όλους για το καλό του τόπου μας!

Λάμπης Παπαδόπουλος