Με αποκαλύψεις «απάντησε» η παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» που αποδεικνύει με στοιχεία ότι ο ισχυρισμός περί «συνένωσης παρατάξεων» είναι «παντελώς ψευδής και ανυπόστατος»

-Αφήνει υπονοούμενα για «δημιούργημα ενός ελεγχόμενου πόλου» για την Περιφέρεια

Με αφορμή ανυπόστατους ισχυρισμούς μέσω δελτίου Τύπου, του κ΄. Χρήστου Γούτου, για την δημιουργία νέας παράταξης με τη συμμετοχή όσων ανταποκρίθηκαν σε πρόσκλησή του σε κεντρικό καφέ του Αιγίου, από την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πίσω από την επίπλαστη «οντότητα» της σύμπλευσης δύο δημοτικών παρατάξεων υποκρύπτεται η απόπειρα εμπλοκής του παρασκηνίου των περιφερειακών εκλογών, όπου ο δήμαρχος κι ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας επιχειρούν, ατυχώς, να παρουσιάσουν ως ικανή επιλογή για την πόλη μια υποψηφιότητα για την οποία, τόσο δημόσια όσο και σε πληθώρα συμπολιτών και οι δυο τους έχουν σκιαγραφίσει με τον πιο αρνητικό τρόπο διαπιστώνοντας την ανεπάρκεια του φερόμενου ως υποψηφίου δημάρχου.

[the_ad id=”46274″]

Ο μεν κ΄.Παναγόπουλος που δημόσια σε συνεδρίαση του συμβουλίου χαρακτήρισε τον κ΄. Γούτο ως «εκφραστή του σκότους των καθοδηγητών του» προφανώς συμπαρασύρεται από τέσσερις συμβούλους του γνωρίζοντας ότι από τους «58» υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου της δημοτικής αρχής μόλις «8» ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για ίδρυση νέας παράταξης.

Για τον δε κ΄.Θεοδωρακόπουλο, η μεταστροφή του εξηγείται μόνο ως ανταπόκριση στην επιθυμία εμπλοκής στις εκλογές της Περιφέρειας με τη δημιουργία ενός νέου ελεγχόμενου δημοτικού πόλου υπό οιονδήποτε αρχηγό, ακόμα και… τον κ΄.Γούτο τον οποίο δημόσια υποτιμητικά επέκρινε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χαρακτηρίζοντας τον ως «παιδάκι που μαθαίνει ακόμα την αλφαβήτα», όταν στα ερωτήματά του ο κ΄. Γούτος απαντούσε με επιφωνήματα «εεε» «ιιι» «οοο».

Γνωρίζει επίσης και ο κ΄.Θεοδωρακόπουλος, τώρα που προφανώς διαπιστώνει την «πολιτική ενηλικίωση» του κ΄.Γούτου, ότι από τους «66» του κεντρικού του ψηφοδελτίου ανταποκρίθηκαν μόνον «12» στην ίδρυση νέας παράταξης.

[the_ad id=”46274″]

Ως εκ τούτου κάθε άλλος ισχυρισμός περί «συνένωσης» δύο παρατάξεων, αποτελεί ένα ψευδέστατο ισχυρισμό που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική στάση των προσώπων που στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχαν στις δύο παρατάξεις, που ψευδεπίγραφα υποτίθεται τώρα ότι συνενώνονται.

Η μια και μόνη «συνένωση» είναι αυτή της αγωνίας μιας μικρής μειοψηφίας συγκεκριμένων προσώπων για να διεκδικήσουν ρόλο την επομένη των εκλογών και στις μεθοδεύσεις τους αυτές θα πάρουν την απάντηση από τους συμπολίτες μας στην κάλπη, εάν δεν επαναληφθεί το φαινόμενο του 2014 πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Υπενθυμίζουμε ότι σε μια αντίστοιχη πανηγυρική συγκέντρωση στα Βαλιμίτικα, περίπου 20 «βαρύγδουπα» σε αξιώματα στελέχη –αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι – υπό τον κ΄.Γούτο πάλι, με τα γνωστά γεγονότα της δημοσκόπησης μεταξύ Γούτου –Παναγόπουλου η υποψηφιότητα Γούτου δεν έφτασε ως το τέλος και παρά τη δημόσια δέσμευσή του ότι θα ακολουθούσε το ψηφοδέλτιο Παναγόπουλου, δηλώνοντας ότι «εξαπατήθηκε» συμμετείχε ως γνωστόν «εκδικητικά» στο ψηφοδέλτιο Θεοδωρακόπουλου.

Με την ίδια μάλιστα «σταθερότητα» που τον διακρίνει συμπεριφέρεται και στον μηχανισμό των ΑΝΕΛ που αποτελούσαν τη μία και μόνη πραγματική δύναμή του».

Εκ του γραφείου Τύπου

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”46274″]