Γρ. Τριανταφυλλόπουλου: «Η προσπάθεια επιβολής χρίσματος στην Αιγιάλεια, αντίκειται, πρωτίστως, της κοινής λογικής!»

0
318

Αιχμηρή και περιεκτική η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» με αφορμή το παρασκήνιο για επιβολή υποψηφιότητας με το χρίσμα της ΝΔ

Με αφορμή τα όσα εξελίσσονται στο παρασκήνιο για την επιβολή υποψηφιότητας με χρίσμα της ΝΔ στο δήμο Αιγιαλείας, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» κ΄.Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όσοι ζουν και κινούνται στο σκοτάδι θα θαμπώνονται πάντα από το φως. Τους κατανοούμε διότι η αγωνία τους φαίνεται ότι υπερτερεί των ηθικών αρχών και των αξιών που θα έπρεπε να υπηρετούν.

Ας φροντίσουν σήμερα κιόλας, να παραδεχθούν το λάθος τους εις βάρος της τοπικής κοινωνίας, της αυτοδιοίκησης και φυσικά του κόμματος, παραδεχόμενοι, ότι η προσπάθεια επιβολής χρίσματος στην Αιγιάλεια, αντίκειται, πρωτίστως, της κοινής λογικής. Ωστόσο τους ευχαριστούμε διότι μας έδωσαν άλλη μια ευκαιρία για να τους υπενθυμίσουμε τη δυναμική της παράταξής μας.

Θέλω ειλικρινά και δημόσια να συγχαρώ τα στελέχη μας για την παρεμβατική  αντίδρασή τους, ως μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας».

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]