Με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, η γιορτή του handball από την ομάδα του Αιγίου «ΣΕΡΙΦΑΤΟ».

Το σωματείο τίμησε την επέτειο 40 χρόνων από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και έδωσε την δυνατότητα σε δεκάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια, να παίξουν handball, να χαρούν και να γραφτούν στο σωματείο χωρίς καμιά επιβάρυνση για τον οικογενειακό προϋπολογισμό (χωρίς συνδρομή για τους αθλητές όλων των κατηγοριών).

Συνδιοργανωτές της γιορτής ήταν το Α.Λ.Κ. ΣΕΡΙΦΑΤΟ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και το πρόγραμμα #BEACTIVE.

Τον συντονισμό είχαν η προπονήτρια Elena Kalashnikova και ο αντιπρόεδρος του σωματείου Γιώργος Παπανικολάου. Στην διάρκεια της εκδήλωσης, το σωματείο συνεχάρη 4 αθλητές που πέρασαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αποδεικνύοντας ότι σχολείο και αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Παράλληλα ο πρόεδρος Κώστας Παπασταύρου ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει οικονομικά τους φοιτητές στα έξοδά τους ενώ το ίδιο θα γίνει με όλους τους αθλητές που θα πετύχουν την εισαγωγή τους στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση.

Την γιορτή χαιρέτισαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας Στράτος Βαρδάκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γ. Γκιώνης.

Η ομάδα Χάντμπολ Αιγίου «ΣΕΡΙΦΑΤΟ» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ για την χορηγία των εμφιαλωμένων νερών, την φυσικοθεραπεύτρια Χαρά Καλλιακούδα για την ιατρική κάλυψη της εκδήλωσης, όλα τα μέλη της διοίκησης που συνέδραμαν για την άρτια διοργάνωση και φυσικά τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ για να μάθουμε το handball, να γιορτάσουμε την χαρά του αθλητισμού και να κατακτήσουμε το μέλλον μέσα από ομαδικότητα, πειθαρχία, συνεργασία και σωστό προγραμματισμό. ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Αυτός είναι ο στόχος του Προέδρου κ.Κώστα Παπασταύρου και όλοι μαζί μπορούμε να τον πετύχουμε!