Εξοργισμένοι σπουδαστές και καθηγητές!! Αρνείται το Νοσοκομείο για τέταρτη εβδομάδα στους σπουδαστές των Τ.Ε.Ι  Φυσικοθεραπείας να πραγματοποιήσουν την κλινική τους εκπαίδευση!!

Για αδιαφορία και ανικανότητα κατηγορεί  την διοικήτρια του Νοσοκομείου Αιγίου η  διοίκηση των Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Αιγίου.  Εξοργισμένες οι συντονίστριες των κλινικών   που για τέταρτη εβδομάδα δεν γίνονται δεκτοί οι φοιτητές  από το Νοσοκομείο του Αιγίου για την  παρακολούθηση της κλινικής τους εκπαίδευσης.

Μιλώντας στο Aigialeiapress.com  και στην Ιωάννα Δημουλά o Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσικοθεραπείας Ηλίας Τσέπης  εξέφρασε την βαθειά του δυσαρέσκεια. Όπως είπε χαρακτηριστικά όταν τέθηκε θέμα  κλεισίματος του  Νοσοκομείου του Αιγίου, το τμήμα Φυσικοθεραπείας   ήταν αυτό που  το στήριξε  ενεργά  για να παραμείνει  στην πόλη του Αιγίου. Καθώς δεν νοείται  Τ.Ε.Ι  Φυσικοθεραπείας χωρίς Νοσοκομείο και το αντίστροφο. Φέτος για πρώτη χρονιά υπάρχει μία καθυστέρηση της κλινικής άσκησης  των σπουδαστών  εκ του ουκ άνευ.

Σύμφωνα με τον κο Τσέπη πρόκειται για ένα καθαρά τυπικό θέμα που  δεν μπορεί να περιμένει πότε και αν θα γίνει συμβούλιο στο Νοσοκομείο για να ψηφιστεί η έγκριση του ή όχι!!Είναι κάτι  το αυτονόητο!!

Όπως δηλώνει  αυτή η καθυστέρηση, σύμφωνα με την διοίκηση του Νοσοκομείου  οφείλεται στο ότι άργησαν τα σταλούν τα έγγραφα από την  διοίκηση των Τ.Ε.Ι.

Έγγραφα  τα οποία, σημειωτέον, κάθε χρόνο στέλνονται την ίδια περίπου ημερομηνία κατά τον μήνα Σεπτέμβριο. Οπότε δεν μπορούν να ρίχνουν στην διοίκηση του Τ.Ε.Ι το μπαλάκι. Μάλιστα τονίζει πως δεν μπορεί να κατανοήσει αυτή την καθυστέρηση από την στιγμή που ουσιαστικά γίνεται στήριξη  από τα Τ.Ε.Ι  διευκολύνοντας  το έργο του Νοσοκομείου. Άξιο απορίας, σύμφωνα με τον κο Τσέπη, πως τόσο καιρό μετά δεν έχει συνεδριάσει η διοίκηση του νοσοκομείου, για να αποφασίσει για θέματα που χρίζουν άμεσης απάντησης, όπως το θέμα  των Τ.Ε.Ι.

[the_ad id=”46371″]

Το aigialeiapress  ζήτησε να μιλήσει με την  διοικήτρια του Νοσοκομείο την κα Μαμμή κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό καθώς βρισκόταν στο Νοσοκομείο του Ρίο.

Αύριο Τετάρτη έχει γενική συνέλευση το τμήμα Φυσικοθεραπείας, το aigialeiapress θα είναι εκεί για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις!!
Της Ιωάννας Δημουλά

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]