Ένα δύσκολο και συνάμα απαιτητικό πόστο στον Αιγιώτικο σύλλογο, καλύπτεται από ένα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία φορώντας και υπηρετώντας τη μελανόλευκη φανέλα για μία επταετία.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τη θέση του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Γιάννης Γεωργιάδης (ο 3ος από αριστερά στη φωτογραφία). Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μπορεί να κατάγεται από τη Δράμα, όμως από τη στιγμή που ήρθε και  αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναιγιαλείου την περίοδο 1982-89 σε όλες τις κατηγορίες (Β΄, Γ΄ και Δ΄ Εθνική), είναι και νοιώθει Αιγιώτης.

Ο νέος γενικός αρχηγός της Αιγιώτικης ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στη «μελανόλευκη» οικογένεια δήλωσε: «Είναι τιμή μου που ύστερα από πολλά χρόνια επιστρέφω στην οικογένεια του Παναιγιαλείου, για να υπηρετήσω τον σύλλογο από ένα νέο πόστο. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. του Παναιγιαλείου που με επέλεξαν γι΄ αυτό το δύσκολο και απαιτητικό πόστο. Θέλω να πιστεύω ότι μαζί με τους φιλάθλους μας και όλους όσους θελήσουν να στηρίξουν την ομάδα με όποιο τρόπο είναι εφικτό, αυτή τη δύσκολη χρονιά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση και ο προπονητής.»