Κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να μεταφέρουμε, σε σας και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιάλειας, τις θερμές ευχαριστίες των μαθητικών κοινοτήτων, των εκπαιδευτικών, των γονέων και κηδεμόνων, και εμού προσωπικά, για την κατασκευή ακρυλικού ελαστικού δαπέδου στο γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Η πρωτοβουλία σας για το έργο αυτό και πολύ περισσότερο η χρηματοδότηση και εκτέλεση του έργου, μας γεμίζει όλους ικανοποίηση, καθώς αναβαθμίζεται όλος ο προαύλιος χώρος του σχολικού συγκροτήματος. Η χαρά των μαθητών μας είναι πολύ μεγάλη, γιατί πλέον θα μπορούν να αθλούνται σε ένα χώρο κατάλληλο για το σκοπό αυτό. Επιπλέον βλέποντας την αναβάθμιση του χώρου εκπαιδεύονται να τον σέβονται και να τον προστατεύουν.

gel-kamaronΕπίσης, να σας ενημερώσουμε ότι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ και Γυμνασίου Καμαρών φρόντισαν για την φύλαξη του έργου, από το μεσημέρι μέχρι το πρωί, καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής του αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για την απρόσκοπτη αποπεράτωσή του.

Ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς στις ανάγκες μας και στο μέλλον.

Εκ μέρους των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Η Διευθύντρια

Σταυρούλα Αλεξανδροπούλου