g-triantafullopoulosΔεν με εκπλήσσει ούτε το περιεχόμενο ούτε το ύφος της επιστολής που υπογράφει ο κ΄. Τηλιγάδας, ο οποίος με υβριστικές και συκοφαντικές αναφορές επιχειρεί να διαστρεβλώσει αδιαμφισβήτητα γεγονότα.

Γνώριζα φυσικά όταν ανταποκρίθηκα στην «πρόκληση» της δημιουργίας μιας μεγάλης επιμελητηριακής παράταξης και για τα επιμελητηριακά ζητήματα της Αιγιάλειας, ότι θα είχα να αντιμετωπίσω τη λάσπη και τη συκοφαντία ως μόνιμη πρακτική όσων αναρριχόμενοι μέσω ομάδων βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης αλλά το πραγματικό ειδικό τους βάρος δεν αντέχει σε κριτική.

Προς αποκατάσταση των όσων ψευδών υποστηρίζει στην επιστολή του, απαντώ:

-Την θέση στο περιφερειακό συμβούλιο η ΠΑΕΚ την κατέλαβε από το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας του περ.Δεκεμβρίου ως τρίτη στη σειρά παράταξη, στη β`κατανομή (στο άθροισμα των υπολοίπων). Δεν ήταν απόρροια της συνεργασίας του με την πλειοψηφούσα παράταξη Μαρλαφέκα, όπως ατυχώς παρουσίασε την επομένη της συνεδρίασης του Δ.Σ. προκειμένου να αποκρύψει την απώλεια των θέσεων στη διοικούσα επιτροπή και στα τμήματα που απαιτείτο στήριξη από την παράταξη Μαρλαφέκα για να καταλάβει κάποια θέση.

 

[the_ad id=”46371″]

 

Η μόνη θέση που πήρε η ΠΑΕΚ ήταν της αντιπροεδρίας Τηλιγάδη και η αλήθεια είναι ότι απώλεσε τις θέσεις του οικονομικού επόπτη και της προεδρίας του εμπορικού τμήματος που είχε στην προηγούμενη σύνθεση του Δ.Σ.

Ελάχιστο χρέος μου ήταν αυτό να το «καυτηριάσω» κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. καταδεικνύοντας τα πραγματικά γεγονότα, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς και στα ψευδεπίγραφα δημοσιεύματα που είχαν δώσει περί τριών θέσεων ευθύνης που έλαβε η ΠΑΕΚ σε συνεργασία με την παράταξη Μαρλαφέκα. Επρόκειτο για ένα χονδροειδέστατο ψεύδος που δημοσιεύθηκε πρωτοσέλιδα με ευθύνη δική σας κ΄.Τηλιγάδα.

-Σε ότι αφορά την ψηφοφορία, που ήταν μυστική, για τη διοικούσα επιτροπή και ο ίδιος ο κ΄.Τηλιγάδας έλαβε «20» ψήφους, είναι άξιον απορίας πώς είναι τόσο σίγουρος από που προέρχονται οι ψήφοι του; Με τη «σιγουριά» που ομιλεί, θα γνωρίζει προφανώς γιατί (;) στην ίδια εκλογική διαδικασία για τη θέση του β` αντιπροέδρου ο Γιάννης Πετράτος έλαβε «18», ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ Παναγιώτης Χελάς έλαβε «18» και για τη θέση του Οικονομικού Επόπτη ο Παναγιώτης Τζούδας έλαβε «19», παρά της δύναμης των «17» εδρών Μαρλαφέκα και των «3» της ΠΑΕΚ. Πώς γνωρίζετε κ΄.Τηλιγάδα ότι δε θα λαμβάνατε «18» κι εσείς; Το επίπεδό μας το αποδείξαμε και κατά την εκλογική διαδικασία των προέδρων των τμημάτων γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλες τις πτέρυγες του Επιμελητηρίου.

-Προφανώς και δεν ανοίγουμε διάλογο μέσω των ΜΜΕ μαζί του, διότι όπως παρατηρήσαμε, στις συνεδριάσεις του Επιμελητηρίου παρέμεινε «άφωνος» όταν η παράταξή μας μετέφερε την αγωνία συμπολιτών μας μελών του Επιμελητηρίου για την αναγκαιότητα καταλυτικής παρέμβασης εφεξής του Επιμελητηρίου στα μεγάλα οικονομικά θέματα που τους αφορούν, ζητώντας να πληροφορηθούμε εάν υπήρξε τεκμηριωμένη εισήγηση ώστε να εκφραστεί η αντίδραση του Επιμελητηρίου Αχαϊας στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει μεταξύ άλλων και τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακόμα και για 500 ευρώ οφειλή. Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου ζήτησα ενημέρωση για το εάν η διοίκηση αντέδρασε κατά την ψήφιση του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου κάνοντας χρήση της ρητής πρόβλεψης του νόμου ότι: «τα Επιμελητήρια παρέχουν προς την πολιτεία τεκμηριωμένων εισηγήσεων για κάθε θέμα που αφορά τα μέλη τους πριν την ψήφιση νόμου». Αυτά είναι τα θέματα που καίνε αγαπητέ κ΄.Τηλιγάδα και όχι οι πολυδάπανες εκδηλώσεις με ελάχιστη συμμετοχή μελών του Επιμελητηρίου.

 

[the_ad id=”46274″]

 

Εάν σας ενοχλεί ο έλεγχος, να θεωρείτε βέβαιο ότι αυτός θα ενταθεί επιδιώκοντας ως μειοψηφία την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Επιμελητηρίου για τα συμφέροντα των μελών του και μόνο! και όχι των ολίγων…

-Σε ότι αφορά τη συνεδρίαση της παράταξης μας (ΔΕΚΑ) και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία βάφτισε «αποτυχημένη εκδήλωση» διευκρινίσαμε από τη πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για συνεδρίαση των μελών του ψηφοδελτίου και της Οργανωτικής Γραμματείας και ήταν όλοι παρόντες εκεί..

Να μας συγχωρεί που δεν τον ρωτήσαμε εάν η κα Άννα Σουφλή και ο κ΄.Γιώργος Παναγιωτόπουλος συμμετέχουν ενεργά (παρότι συνταξιούχοι έχοντας αγωνία για τα παιδιά τους που είναι μέλη του Επιμελητηρίου) στην Οργανωτική Γραμματεία προσφέροντας με τις γνώσεις τους και το κύρος τους στην προσπάθειά μας για μια πραγματικά δημιουργική επιμελητηριακή πορεία.

Φανταζόμαστε ότι και ο ίδιος θα γνωρίζει τους εκατοντάδες συμπολίτες γονείς που αγωνιούν για τις επιχειρήσεις των παιδιών τους.

Εμείς ως παράταξη σεβόμαστε και τιμούμε τους συνεργάτες του, μέλη της ΠΑΕΚ, φίλους και συμπολίτες που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μαζί τους και δεν επιτρέπουμε να συνεχίσει να δηλητηριάζει συνεχώς το κλίμα αφού οι εκλογές τελείωσαν και τώρα το πεδίο της διεκδίκησης είναι εκεί, στις συνεδριάσεις του Επιμελητηρίου, που είτε του αρέσει είτε όχι, εκπροσωπούμε τα συμφέροντα της Αιγιάλειας, ανεξάρτητα από το ποιοί μας ψήφισαν και ο διάλογος εφεξής θα γίνεται με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και δημόσια.

Ιδίως μετά την εξωφρενική κατάσταση, για την οποία κ΄.Τηλιγάδα έχετε κι εσείς τη μέγιστη ευθύνη, να παρουσιαστεί μόλις το 15% των εγγεγραμμένων μελών του Επιμελητηρίου οικονομικά «ενήμερο» έχοντας δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για τις οποίες πανηγυρίζετε που από τις «7» έδρες πήρατε πλέον μόλις «3».

-Σ`ότι αφορά το θέμα της Αχαϊκής Τράπεζας θα παρακαλούσαμε να δώσετε στη δημοσιότητα τι είδους ενέργειες κάνατε εσείς όλα αυτά τα χρόνια για την προστασία των δανειοληπτών της Αχαϊκής που έμειναν στον αέρα και να μας διευκρινίσετε σε ποιον αναφέρεστε, ποιό μέλος της παράταξής μας έχει ευθύνη για το θέμα της Αχαϊκής; Συγκεκριμένες αναφορές όχι «λάσπη στον ανεμιστήρα», τι κάνατε εσείς και ποιόν εννοείτε ότι έχει ευθύνη -μήπως το ΔΕΚΑ που δημιουργήθηκε μόλις δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές έχει ευθύνη για την τραγική εξέλιξη της Αχαϊκής κι εσείς κ΄.Τηλιγάδα τόσα χρόνια στο Επιμελητήριο δε φέρετε καμία ευθύνη; Δημόσια περιμένω και με στοιχεία ότι έχετε να πείτε…

 

[the_ad id=”46371″]

 

-Για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ζητήσαμε ομόφωνη απόφαση συμμετοχής από το σύνολο των παρατάξεων απευθυνόμενοι προς τον κ΄.Μαρλαφέκα και φυσικά δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική ότι κληθήκατε ως… αρτοποιός στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Μητροπολίτης.

Υπενθυμίζουμε, ότι με αυτή σας την ιδιότητα είστε μέλος του Επιμελητηρίου και φυσικά εκλεγμένος σ`ένα δημόσιο φορέα που προηγείται της όποιας συνδικαλιστικής σας ιδιότητας πίσω από την οποία κρυφτήκατε διότι προφανώς δεν είχατε την έγκριση Μαρλαφέκα και το ερώτημα εμείς το απευθύναμε δημόσια προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κατά τη συνεδρίαση, αλλά κι εκεί εσείς σιωπήσατε…

-Κλείνοντας σε ότι αφορά την ανησυχία σας αγαπητέ κ΄.Τηλιγάδα για το ποια θέση θα πάρω στις επόμενες εκλογές κι αν θα έχω ή όχι τον δημαρχιακό θώκο, αυτό θα το κρίνουν οι συμπολίτες μας όταν μας αξιώσει ο Θεός και τεθούμε στην κρίση τους, φυσικά όχι εσείς…

ΥΓ: Για το εάν σέβομαι το λειτούργημα της ενημέρωσης αγαπητέ Άρη, αυτό το γνωρίζουν οι πάντες, θεωρώ και εσύ…

Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά που θα θέλεις τη δημοσίευση φωτογραφίας σου δίπλα στον κ΄.Μαρλαφέκα να φροντίσεις για την αποστολή της, διότι όπως με ενημέρωσαν συνεργάτες μου το μοναδικό ενσταντανέ που είχαν στη διάθεσή τους, κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Βασιλειάδη στο Επιμελητήριο, ήσουν με …σκυμμένο το κεφάλι και θα ήταν άκομψο από μέρους μας να δημοσιευθεί. Όσο για το πού μπορείς να προμηθεύεσαι την εφημερίδα θα συνεννοηθώ με τον υπεύθυνο πωλήσεων να έρθει σε επαφή μαζί σου για τα περαιτέρω…

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]