Εύσημα  από τον  Πρόεδρο της ΕΣΕΕ στον Λάμπη Παπαδόπουλο  για τις στοχευμένες παρεμβάσεις του!!

Η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΣΕΕ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens όπου Προσκεκλημένος ως αντιπρόσωπος παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και μέλος της ΕΣΕΕ Λάμπης Παπαδόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί πως  φέτος μαζί με την Γ.Σ πραγματοποιήθηκε το

και η <<Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου 2018>> με πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την χρονιά που πέρασε καθώς και για τις προοπτικές στο Ελληνικό Εμπόριο.

Tην Κυριακή στην ομιλία του ο τέως πρόεδρος όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, με ένα μεστό λόγο που απορρέει από την σωστή   γνώση των θεμάτων που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τους εμπόρους,  έκανε  μία τεχνοκρατική ανάλυση και στοχευμένες παρεμβάσεις, μιλώντας για εμπόριο δύο ταχυτήτων.

[the_ad id=”46371″]

Μεταξύ άλλων είπε: Οι μεγάλες επιχειρήσεις επανακάμπτουν ενώ οι πολύ μικρές, ο κύριος όγκος αυτών, απέχουν πολύ από τα επίπεδα που ήταν πριν την κρίση. Το βιώνει ο ίδιος ζώντας στην επαρχία, όπως και  άλλοι έμποροι που ζούνε σε μικρές πόλεις. Ενώ απευθυνόμενος  στην κ. Αχτσιόγλου, είπε: «Όταν ευημερούν οι αριθμοί  οι άνθρωποι δυστυχούν» του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Κλείνοντας έκανε μάλιστα πρόταση στο νέο πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Καρανίκα να πραγματοποιηθεί μία γενική συνέλευση με μόνο θέμα, το πώς θα μπορέσουν και οι μικρές επιχειρήσεις να πάρουν μερίδιο από την αναμφισβήτητη ανάκαμψη που υπάρχει και  δυστυχώς όμως, προς το παρόν, τη βλέπουν μόνο μέσω στατιστικών.

Κλείνοντας έθεσε ένα άλλο θέμα για το πόσο ηθικό είναι να ιδρύονται  νέες ομοσπονδίες, νέοι σύλλογοι κλπ παρότι αναμφίβολα  ο νόμος τους δίνει αυτό το δικαίωμα.

[the_ad id=”46274″]

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσκεκλημένος της ΕΣΕΕ ως αντιπρόσωπος, παρευρέθηκα στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2019 που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο GRAND HYATT ATHENS την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.

Παράλληλα φέτος μαζί με την Γ.Σ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και η <<Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου 2018>> με πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την χρονιά που πέρασε καθώς και για τις προοπτικές που διαφαίνονται στο Ελληνικό Εμπόριο.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερη τιμή για μένα αποτέλεσαν τα τιμητικά λόγια και τα εύσημα που έλαβα από τον νέο Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ.Γιώργο Καρανίκα για τις πολύ στοχευμένες παρεμβάσεις που έκανα κατά την ομιλία μου και που όπως είπε θα τις λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν.

Αναμφίβολα αυτό αποτελεί μια ηθική επιβράβευση της ανελλιπούς προσπάθειας που κάνω τα τελευταία δυόμισι χρόνια σαν Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου για να αναδείξω και να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων του Εμπορικού κλάδου και των συναδέλφων μου εμπόρων.

Λάμπης Π. Παπαδόπουλος τ.Πρόεδρος Εμπορικού Αιγιαλείας

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]