Ο Πρόεδρος του συμβουλίου της Κοινότητας Σελιανιτίκων Γεώργιος Ρόζος ευχαριστεί θερμά τους συντοπίτες εθελοντές για την έμπρακτη και την ανιδιοτελή τους συνεργασία προς εξυπηρέτηση των τοπικών αναγκών.

Ειδικότερα, από μέρους της Κοινότητας Σελιανιτίκων, εκφράζει τις ευχαριστίες του για την εθελοντική τους προσφορά στους:

  • Άγγελο Παπανικολόπουλο για τον καθαρισμό της δημοτικής οδού Ομήρου που καταλήγει στο δημοτικό σχολείο από την αυτοφυή βλάστηση,
  • Ανδρέα Δημακόπουλο για το καθαρισμό της δημοτικής οδού Ολυμπίας από την αυτοφυή βλάστηση,
  • Γεώργιο Στάικο για τον καθαρισμό τμήματος της δημοτικής οδού Παυσανία από την αυτοφυή βλάστηση,
  • Γεώργιο Τσακανίκα για την επιδιόρθωση ενός ξύλινου αποδυτηρίου στην παραλία,
  • Ευθύμιο Χυτήρη για τον καθαρισμό τμήματος δημοτικού πεζοδρομίου από την αυτοφυή βλάστηση στη συμβολή των δημοτικών οδών Ομήρου και Αιγιόχου.

Κάθε ένας εθελοντής με τη δική του μέθοδο δράσης αποτελεί ένα ξεχωριστό και μοναδικό συνδετικό κρίκο στην αμοιβαία προσπάθεια που καταβάλλεται για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Οι κοινωφελείς αυτές δράσεις εντάσσονται στην πρωτοβουλία του συμβουλίου της Κοινότητας Σελιανιτίκων για την προώθηση του τοπικού εθελοντισμού «Νοιάζομαι και Δρω για τον Τόπο μου», που αφορά στη διαρκή συνεργασία του κοινοτικού συμβουλίου με ομάδες εθελοντών, με μοναδικό σκοπό την προαγωγή της ποιότητας ζωής στην περιοχή των Σελιανιτίκων.