Ευχαριστήρια επιστολή Λάμπη Παπαδόπουλου προς τον Δήμο Αιγιαλείας

0
617

Φαίνεται πως ο τέως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος,  συνεχίζει ακάθεκτος το έργο για το οποίο είχε εκλεγεί και συνεχίζει να επισημαίνει και όχι μόνο, τα κακώς κείμενα, ιδιαίτερα όταν τον καλούν οι συμπολίτες του έμποροι για να πάρει θέση.

Ίσως το γεγονός πως έφυγε κάτω από (ανορθόξες)συνθήκες τον ωθεί να βρίσκεται πάντα στις επάλξεις και να προσπαθεί για το καλό της πόλης και τον εμπόρων.

Δηλώνοντας παρών!!  Μετά από την επιστολή διαμαρτυρίας για την έλλειψη  στολισμού σε μέρος της Οδού Μητροπόλεως  ευχαριστεί δημόσια την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αιγίου και την Αρμόδια Αντιδήμαρχο, εκ μέρος  «όλων των εμπόρων» για την «αστραπιαία» ανταπόκριση στο αίτημα του για στολισμό τμήματος της Οδού Μητροπόλεως μετά τα δικαιολογημένα και έντονα παράπονά τόσο του ιδίου όσο και των άλλων εμπόρων.

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά στην ευχαριστήρια επιστολή: Σαν Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είχα , αλλά και εξακολουθώ να έχω άριστη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας προς όφελος των Εμπόρων, των καταναλωτών και κατ’ επέκταση όλων των συμπολιτών μας. Σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία !!! Με τιμή Λάμπης Π.Παπαδόπουλος τ.Πρόεδρος Εμπορικού-Mέλος Δ.Α

[the_ad id=”57928″]

 

[the_ad id=”46704″]