Ευχαριστεί Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ιάσωνα Φωτήλα ο Εμπορικός Αιγιαλείας

0
306

Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς! Όλοι μαζί θα παλέψουμε και θα κερδίσουμε! Ευχαριστούμε τους κυβερνητικούς βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ιάσωνα Φωτήλα που έλαβαν υπόψιν τους τις κραυγές αγωνίας του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και συντάσσονται στο πλευρό μας, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα μας!
Είναι σημαντικό οι βουλευτές του νομού να δηλώνουν παρόν και να βρίσκονται στο πλευρό του μεγαλύτερου και ιστορικότερου πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικούς οργάνου της Αιγιάλειας, αποδεικνύοντας πως είναι ενεργοί!
Τους ευχαριστούμε που συντάσσονται και στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα μας προς τον Δήμο Αιγιαλείας για απαλλαγή από δημοτικά τέλη, δημοτικούς φόρους, τέλη τραπεζοκαθισμάτων κα, για όσο διαρκούν τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό! Αιτήματα που δεκάδες Δήμοι ανά την Ελλάδα τα έχουν υλοποιήσει ως ελάχιστο δείγμα βοήθειας προς τα κλειστά μαγαζιά των συναδέλφων μας. Όλοι μαζί σαν ένα, πρέπει να διεκδικήσουμε, για τους Εμπόρους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που αναγκάστηκαν να κλείσουν τα καταστήματά τους και βρέθηκαν στα καλά καθούμενα ξεκρέμαστοι, ενώ πολλοί από αυτούς ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και παρόλα αυτά περιμένουν υπομονετικά!
Όλοι μαζί οι φορείς πρέπει να διεκδικήσουμε για όλους αυτούς που δεν είχαν οβελία για το πασχαλινό τραπέζι, δεν ψώνισαν τα απαραίτητα, οπότε δεν έχουν και δυνατότητα για δημοτικούς φόρους, δημοτικά τέλη, ενοίκια κλπ.
Εμείς από την πρώτη στιγμή είμαστε η φωνή τους και πραγματικά είναι ηθική δικαίωση για τον Εμπορικό σύλλογο και τον Πρόεδρο του, αυτή η φωνή να ακούγεται και έξω από τα στενά πλαίσια του Δήμου Αιγιαλείας και να βρίσκουμε συμμάχους στο πρόσωπο των βουλευτών του νομού, που θα μεταφέρουν τα δίκαια αίτηματά μας στους αρμοδίους!
Στην μάχη αυτή των Εμπόρων δεν χωράνε μικροπολιτικές και προσωπικά μικροσυμφέροντα. Όλους τους θέλουμε δίπλα μας! Πιστεύουμε πως όλοι μαζί αν ενωθούμε μπορούμε να κερδίσουμε πολλές μάχες με μοναδικούς ωφελημένους τους πληττόμενους συμπολίτες μας!
Στον πόλεμο αυτό ελπίζουμε όσο τίποτα να νικηθεί ο κορωνοϊος από τους ειδικούς, ενώ εμείς από τη δική μας την πλευρά και όσο περνάει από το χέρι μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παραμείνουν οι επιχειρήσεις μας και οι εργαζόμενοι μας όρθιοι!
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ο Πρόεδρος                                  η Γ.Γραμματέας

Λάμπης Π.Παπαδόπουλος              Νικολέτα Χανδόλια