Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ), που λειτουργούν υπό την εποπτεία του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» είναι καθόλα έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς τους φίλους με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid

Από την Πέμπτη 1η  Οκτωβρίου τα ΚΔΑΠ του ΝΠΔΔ  ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους! Οι εκπαιδευτικοί, οι μουσικοί και οι γυμναστές θα είναι εκεί να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους, να τους ψυχαγωγήσουν και να τους προσφέρουν νέες βιωματικές δράσεις.

«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η προστασία και η υγεία των παιδιών που θα φιλοξενηθούν και φέτος στα ΚΔΑΠ του δήμου μας που είναι «δοκιμασμένα» και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις ωφελούμενες οικογένειες» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Με την υπέρμετρη ασφάλεια και με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτικών, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να  παίξουν, να γυμναστούν, να μυηθούν στο μαγικό κόσμο της μουσικής, της πληροφορικής, των εικαστικών αλλά και της ρομποτικής!! Κυρίως όμως να επικοινωνήσουν και να κάνουν νέους φίλους.

_Υπενθυμίζεται ότι τα ΚΔΑΠ που λειτουργούν στην Αιγιάλεια μέσω του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας»  είναι τα εξής:

Α΄ΚΔΑΠ Αιγίου (Ρωμανιώλη 43 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου).

Β΄ΚΔΑΠ Αιγίου (Στράβωνος 28 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου)

Γ΄ΚΔΑΠ Αιγίου (Σταφιδάλωνα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου)

ΚΔΑΠ Ακράτας (Λεωφόρος Αιγαίου 14α στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας)

ΚΔΑΠ Διακοπτού (το Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού)

ΚΔΑΠ Συμπολιτείας (στο Δημοτικό Σχολείο Αβύθου)

ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Αιγίου (στο 1ο Ειδικό Σχολείο Αιγίου- 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου)