Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (29-11-2018) το πρωί, ο πρόεδρος κ. Αναστάσιος ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ και τα μέλη του Συνδέσμου  Αποστράτων Συνταξιούχων  Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας “Ο Άγιος Λεόντιος”, Αντώνιος ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ  και Παναγιώτης ΓΡΙΒΑΣ, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος.

[the_ad id=”46371″]

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου  Αποστράτων ευχήθηκαν στον Ταξίαρχο Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ υγεία και καλή δύναμη στο πολύπλευρο αστυνομικό έργο που έχει αναλάβει.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου  Αποστράτων, και επεσήμανε ότι η συμβολή των Αποστράτων του Σώματος είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της συνοχής του και την ευημερία του στο μέλλον.

Επιπλέον κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ παρέστη και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Βασίλειος ΤΣΟΥΡΑΣ.

 

[the_ad id=”57928″]

 

[the_ad id=”46704″]