Με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, του ζητά να μεριμνήσει για την πρόσληψη και στελέχωση με το απαιτούμενο και προβλεπόμενο προσωπικό, ώστε να κρίνεται επαρκής η λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Αιγίου.

Αναλυτικά στην επιστολή, που κοινοποιείται στους Βουλευτές Αχαΐας, στον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ, Καρανίκα Γιώργο, στον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Καλογερόπουλο Δημήτρη, στους Δημοτικούς Συμβούλους, στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ Ιερώνυμο και στον Διευθυντή Δ.Ο.Υ Αιγίου, Καραμάνη Νικόλαο, αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ, Σεβασμιώτατε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε της ΕΣΕΕ, κύριε Διευθυντή της Δ.Ο.Υ Αιγίου, Κυρίες και Κύριοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Η Δ.Ο.Υ Αιγίου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, εξυπηρετώντας όλο τον Δήμο Αιγιαλείας, αλλά και τους ορεινούς Δήμους Καλαβρύτων και Κλειτορίας. Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της έκτασης που καλύπτει, σχεδόν τον μισό νομό Αχαΐας. Η υποστελέχωση της, δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή διευθέτηση των θεμάτων των συμπολιτών μας τόσο στην καθημερινότητα τους όσο και στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, ενώ μία πιθανή υποβάθμιση της Δ.Ο.Υ Αιγίου θα προσθέσει επιπλέον ταλαιπωρία σε όλους μας με κάθε επίπτωση στην λειτουργία των επιχειρήσεων και της περιοχής μας.

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την πρόσληψη και στελέχωση με το απαιτούμενο και προβλεπόμενο προσωπικό, ώστε να κρίνεται επαρκής η λειτουργία της συγκεκριμένης νευραλγικής υπηρεσίας. Στην συνάντηση μας με τον  Δήμαρχο Αιγιαλείας, κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και άλλους φορείς τον εξουσιοδοτήσαμε να προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, με σκοπό την ομαλή και ουσιαστική βιωσιμότητα της Δ.Ο.Υ Αιγίου. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας».