Από την Ιερά Μητρόπολη γνωστοποιείται πως ματαιώθηκε το δείπνο που επρόκειτο να παραθέσει απόψε στο Επισκοπείο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αμβρόσιος στους έξι υποψηφίους δημάρχους Αιγιαλείας και στον νυν δήμαρχο επί τη ευκαιρία της επίσημης έναρξης του προεκλογικού αγώνα ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Ο λόγος είναι πως από τους επτά προσκληθέντες στο δείπνο ανταποκρίθηκαν οι τέσσερις, γεγονός που υποχρέωσε τον Σεβασμιώτατο να το ματαιώσει, καθώς επιθυμία του ήταν να παραστούν άπαντες οι υποψήφιοι αλλά και ο δήμαρχος Αιγιαλείας, τους οποίους είχε καλέσει «εις δείπνον αγάπης και επικοινωνίας», όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά στην πρόσκληση.

[the_ad id=”46371″]

Ωστόσο, αντί αυτού, σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία κληρικών τής καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, εκπροσωπώντας τον σεπτό Ποιμενάρχη μας, επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων, πλην της κ. Αγγελικής Κουρή (το εκλογικό της κέντρο θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα), προκειμένου να μεταφέρουν τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τής 26ης Μαΐου.

Της αντιπροσωπείας προΐστατο ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης, ο οποίος, εκ μέρους τού Σεβασμιωτάτου, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον εκλογικό αγώνα των υποψηφίων, προσφέροντάς τους παράλληλα και από ένα συμβολικό δώρο.

 

[the_ad id=”46704″]