Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 ο κομμωτής Βασίλης Τσεκούρας ο οποίος διατηρεί το κουρείο “IL BARBIERE”  ύστερα από δική του πρωτοβουλία επισκέφθηκε το χώρο του Ε.Κ.Α.Μ.Ε. με σκοπό να κουρέψει αφιλοκερδώς τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου.  Η ικανοποίηση στα πρόσωπων των παιδιών ήταν ζωγραφισμένη και μετά από αληθινό ενθουσιασμό έδωσαν ραντεβού για την επόμενη φορά.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους κα. Άννα Θανέλλα και κα. Νεκταρία Ζιρογιάννη θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το έργο του Ε.ΚΑ.Μ.Ε καθώς επίσης και τις χειροποίητες δημιουργίες των εκπαιδευομένων στα εργαστήρια.

Ο μεγάλος ενθουσιασμός έφερε την υπόσχεση πως με την πρώτη ευκαιρία θα επαναλάβουν την επίσκεψη.

[the_ad id=”46274″]

Την ίδια μέρα, ο Κύκλος Επιστημόνων Χριστιανικής Ένωσης και η Δεσποινίδα Αρσινόη Παππά πρόσφεραν πεντανόστιμα σφολιατοειδή και γλυκίσματα για τις ανάγκες του δεκατιανού γεύματος των εκπαιδευομένων και την απόλαυσαν υπό τη συνοδεία τραγουδιών από τα στόματα των κυριών.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό των ατόμων με αναπηρίες και στηρίζουν το έργο του συλλόγου και τους εύχεται υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]