Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιγιαλεία, βρέθηκε σήμερα (μετά τα Καλάβρυτα) και το Αίγιο.

Ο κ. Κουρουμπλής, συνοδεία της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ κας. Ιωάννας Κοντούλη, επισκέφθηκε το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αιγίου, όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο ο. Θεόδωρο Στεφανιδη και το προσωπικό του κέντρου, αλλά και το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Αιγιαλείας όπου κουβέντιασε για τα θέματα του εργαστηρίου με τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Μαρίνη.

kouroumplis-dhmarxioΚατόπιν συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο και συζήτησαν θέματα που αφορούν την κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας.

 

Ο κ. Κουρουμπλής, μαζί πάντα με την κα. Κοντούλη, επισκέφθηκαν και τα σώματα ασφαλείας της περιοχής: την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγιαλείας όπου τους υποδέχθηκε ο διοικητής κ. Κώστας Γιαννόπουλος, αλλά και το Υπολιμεναρχείο Αιγίου όπου συναντήθηκαν με τον υποπλοίαρχο λιμενάρχη και Διοικητή του Γ’ Λιμενικού Σώματος Αιγίου, Μιχαήλ Κωστάκη.

[the_ad id=”46371″]

 

kouroumplis-limenaxrio

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής επισκέφθηκε και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Φιλιππατο και τον πρόεδρο του ΙΝΟΑ κ. Χαράλαμπο Παναγιωτακόπουλο.

Κατόπιν ο κ. Κουρουμπλής μετέβη στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Αίγιο όπου ενημερώθηκε από τη Δώρα Τριανταφυλλοπούλου για τα θέματα του ιδρύματος.

Ακολούθησε συνάντηση στο καφενείο «Με..νού» στην Ακράτα και συζήτηση για τα θέματα της επικαιρότητας.

kouroumplis-agios-xaralampos

Στο πλαίσιο σημερινής της περιοδείας του στην Αχαΐα ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, επισκέφθηκε το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος». Το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος.

[the_ad id=”46274″]

Συζήτησαν εκτενώς, τόσο για τη λειτουργία του ιδρύματος, στου οποίου την κατασκευή ο κ. Κουρουμπλής είχε συμβάλει ως τότε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πρόνοιας, όσο και για τα προγράμματα στήριξης των ιδρυμάτων. Αίτημά τους είναι να επανέλθουν όλα τα ιδρύματα υπό τη σκέπη του υπουργείου Υγείας και επιθυμούν να διαβιβαστεί στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Σεβασμιότατος εξήρε τη διαχρονική συμβολή του κ. Κουρουμπλή στη δημιουργία των δομών αυτών και του δώρισε ένα συλλεκτικό αντίγραφο της διακήρυξης της Επανάστασης του 1821, γραμμένο στα γαλλικά και στα ελληνικά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος, πατέρας Χαράλαμπος Καρούζος και τα μέλη του συμβουλίου κ.κ. Γιώτα Γκρέμου, Ντία Ζαχαροπούλου Στούμπου, Άννα Σουφλή, Αθανάσιος Γεροντίνης, Παναγιώτης Παξιμάδης, Αλέξανδρος Δημητριάδης και Γιώργος Αποστολόπουλος.

kouroumplis-omilia

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή σε Καλάβρυτα και Αιγιαλεία ολοκληρώθηκε με ομιλία στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Αιγιαλείας «Αλέκος Μέγαρης», στην Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου.

[the_ad id=”46274″]

 

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]