Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος και στελέχη της νέας Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», ανήμερα του Πάσχα, επισκέφθηκαν, για ευχές, όσους εργάζονταν και βρίσκονταν μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους.
Με καλάθι γεμάτο Πασχαλινά είδη, βρέθηκαν διαδοχικά σε Αστυνομία Αιγιάλειας,  Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο Αιγίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας και στους ηλικιωμένους του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Χαράλαμπος».

Η ενέργεια αυτή, προκάλεσε τα θετικά σχόλια από τους οικοδεσπότες, αφού όπως είπαν, «δεν θυμούνται ποτέ κάποιος να θυμήθηκε τους εργαζόμενους, μια τέτοια μέρα».

«Το κάναμε με αγάπη. Σας νοιαζόμαστε» ανταπάντησε ο Χρ. Γούτος, που υπογράμμισε ότι «η κοινωνία νιώθει ασφαλής, μια τέτοια μέρα, όταν  νευραλγικές υπηρεσίες ασφάλειας και περίθαλψης, βρίσκονται σε ετοιμότητα».

[the_ad id=”46371″]

 

goutos-nosokomeio

Στο μήνυμά του για την Ανάσταση καθ το Πάσχα, οκ. Γούτος, μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«Εν μέσω προβλημάτων της καθημερινότητας, πολλά από αυτά εμφανώς οξυμένα την περίοδο αυτή, αλλά και ατομικά αδιέξοδα, που τα τελευταία χρόνια είναι συνεχόμενα σε όλους μας, το μήνυμα της Ανάστασης, ήρθε να μας δώσει ένα ξεκάθαρο άγγελμα ελπίδας και αισιοδοξίας απέναντι σε κάθε λογής δοκιμασίες και αντιξοότητες. Τρανή απόδειξη αίσιας κατάληξης ενός ανείπωτου μαρτυρίου.
Η αναβίωση των Παθών αποτελεί παράδειγμα ανεξάντλητης δύναμης, θάρρους, ανυστερόβουλης αλληλεγγύης και αγάπης.
Ανάσταση σε κάθε έκφανση της ζωής μας. Σε προσωπικούς και συλλογικούς στόχους.
Σας καλώ να πιστέψουμε και ν’ αγωνιστούμε σθεναρά, για καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας της Αιγιάλειας.
Σας καλώ να πιστέψουμε, βαθιά μέσα μας, πως μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση, για τον καθένα μας και για τον τόπο μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, από ΣΗΜΕΡΑ για ένα ελπιδοφόρο ΑΥΡΙΟ της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.
«ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ»
#oloimazi

goutos-astynomia

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]