Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας του Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων επέστρεψε την Κυριακή το βράδυ 5 Μαΐου από το Σχίνο Κορινθίας όπου είχε μεταβεί μετά από τιμητική πρόσκληση του Ιδρύματος  Δαμιανού  προκειμένου να παρουσιάσει αξιόλογο μουσικό πρόγραμμα,  στη Γιορτή του Τριαντάφυλλου  που οργάνωσε το ίδρυμα.

Η γιορτή έγινε σε  μια καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων, ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς και θαυμασμού, στον μεγαλύτερο κήπο των Βαλκανίων με τριαντάφυλλα  και  έναν από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης με τις 700 περίπου διαφορετικές ποικιλίες τριαντάφυλλων.

Η Χορωδία  καταχειροκροτήθηκε  από τον κόσμο που είχε γεμίσει τον κήπο.  Τη Διεύθυνση της χορωδία είχε η Αλίκη Ζαφείρη, στο πιάνο συνόδευσε ο Αντρέας Αδαμόπουλος.

[the_ad id=”46371″]

Μετά το πέρας της εκδήλωσης το Ίδρυμα δεξιώθηκε με πλούσιο φαγητό τη Χορωδία. Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συλλόγου ευχαριστεί τους διοργανωτές για τη ζεστή  φιλοξενία  που πρόσφεραν  στη Χορωδία  και στους  συνοδούς.

Το Σάββατο 11 Μαΐου η Χορωδία θα συμμετάσχει σε φεστιβάλ στη Λευκάδα, μετά από πρόσκληση του Μουσικοφιλολογικού  Ομίλου  Λευκάδας «ΟΡΦΕΥΣ 1937».

 

[the_ad id=”46704″]