Την Παρασκευή 15 Ιουλίου παρουσιάστηκε και εντυπωσίασε το κοινό, η θεατρική παράσταση–κωμωδία: «Μπόμπα χαρακίρι» από τον Θεατρικό Όμιλο Συλλόγου Ζαβλανίου Πατρών «Θεατρικές Ανησυχίες», στην πλατεία του χωριού Γρηγόρι, στο πλαίσιο των πολυποίκιλων εκδηλώσεων του 25ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2022 που διοργανώνει φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος «Ο Άγιος Γρηγόριος».

grigori-parastasi2Η παράσταση παρουσιάστηκε στις 9:30 μ.μ. στην πλατεία χωριού και την παρακολούθησαν οι κάτοικοι του χωριού, γειτονικών χωριών και άλλοι επισκέπτες από το Αίγιο.

Στο τέλος της παράστασης ο Σύλλογος Γρηγόρι απένειμε αναμνηστικό δίπλωμα στον Θεατρικό Όμιλο Συλλόγου Ζαβλανίου Πατρών «Θεατρικές Ανησυχίες», για την συμμετοχή στο 25ο Φεστιβάλ Σταφίδας 2022. Ήταν μια υπέροχη βραδιά.

Οι εκδηλώσεις του 25ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2022 πραγματοποιούνται με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, του ΠΑΑ 2014 – 2020, που υλοποιεί ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Γρηγόρι Αιγιαλείας «Ο Άγιος Γρηγόριος».